Haberler

Siirt Valisi Aydın'dan İlçe Ziyaretleri

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Eruh ilçesinde incelemelerde bulunarak, bahar turnuvasında dereceye giren sporculara ödüllerini verdi.

İlçe Kaymakamı Levent Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi alan Aydın, daha sonra Kapalı Spor Salonu'nda devam eden bahar turnuvası final karşılaşmalarını izledi.

Ceylan-Umutspor'u 3-2 yenerek şampiyon olan Eruh Gençlikspor'a kupasını veren Aydın, yaptığı konuşmada, gerek sahadaki gerekse tribünlerdeki gençlerin mücadelesinden çok etkilendiğini söyledi.

Spor faaliyetlerinin gençlerin kaynaşmasına çok olumlu etkiler yaptığını belirten Aydın, "Yıllarca terör ile gündeme gelen Eruh ilçemizde yaşanan değişim ve dönüşümün gençlerimizi nasıl heyecanlandırdığını yaşayarak gözlemliyoruz. Maçı izlerken en az mücadele eden gençler kadar bizler de heyecanlandık. Çok güzel ve çekişmeli bir maç oldu. Açıkçası voleybol kalitesi olarak beni çok etkiledi. Çok yetenekli gençlerimiz var. Onlara imkan verildiği zaman ne kadar başarılı olacaklarını bir kez daha gördük. Ben bir kez daha onları ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından Gençlik Merkezleri Halk Oyunları Yarışması'nda düzenlemeli dalda Türkiye şampiyonu olan Eruh Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekiplerinin gösterisini izleyen Aydın, bahar turnuvasında dereceye giren sporcu ve takımlara ödüllerini verdi. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Aydın Siirt Eruh Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title