Haberler

Şiir Yarışmasında İl Birinciliğini Nizip'ten Mustafa İlhan Kazandı

Gaziantep'te Düzenlenen Şiir Yarışmasında Nizip Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 8

Gaziantep'te düzenlenen şiir yarışmasında Nizip Yatılı İlköğretim Bölge Okulu 8. sınıf öğrencisi Mustafa İlhan, 'Davamızdır Antep' adlı şiiriyle il birincisi oldu. 25 Aralık Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 'İlköğretim Okulları Arası Şiir Yarışması'na katılan Mustafa İlhan 'Davamızdır Antep' adlı şiiriyle il birincisi oldu. İlhan'a, bir adet dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Okul Müdürü Cuma Çetinkaya, yaptığı açıklamada, 'Öğrencimizin, Gaziantep'te düzenlenen yarışmada il birincisi olması bizler ve Nizip adına onu verici bir durum. Bu nedenle başarılarından dolayı kendisini kutluyorum' dedi. Mustafa İlhan da 'Ben bu başarıyı bekliyordum, çünkü yazmış olduğum şiir üzerinde çok çalıştım ve çok gayret gösterdim. Bana destek veren tüm öğretmenlerime ve okul yöneticilerine teşekkür ediyorum' dedi.

(İRF-ZEY-MHD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title