Haberler

SIGN İstanbul'da Yeni Ürünler

Güncelleme:

Reklam Endüstrisi'nin yeni ürünleri görücüye çıkıyor!

Uluslararası Reklam endüstrisini bir araya getiren SIGN İstanbul 2011, baskı teknolojilerinden satış noktası uygulamalarına kadar en yeni ürün ve teknolojilerin dünya ile ilk buluştuğu adres olacak.

Fuar katılımcılarından Eurotechprinters firması, en son teknoloji baskı makinelerinin dünya lansmanını SIGN İstanbul'da yaparken, billboard reklamlarının baskısı için geliştirilen doğayla dost Stetjet Active mürekkepleri de ilk defa bu fuarda görücüye çıkacak.

İFO Fuarcılık tarafından 01 – 04 Aralık tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuar, başta İtalya, Hollanda, Belçika, ABD, Çin, Bulgaristan, Tayvan ve Kore olmak üzere 30 ülkeden yüzlerce marka ve bu markalara ait yeni teknolojileri, Reklamcılar, Marketing Uzmanları, Marka Müdürleri, Satınalmacılar ve Kurumsal İletişim Uzmanları ile buluşturacak. 4 gün sürecek olan SIGN İstanbul'a, Mısır ve İran'dan heyet halinde ziyaretler gerçekleşecek. Sektör derneği ARED ise fuarda "Araç Kaplama" yarışması düzenleyecek.

Açıkhava Reklamcılığının ayrılmaz parçaları; tabelalar, reklam panoları, dijital baskı makineleri, mürekkepler, boyalar, folyolar, iç ve dış mekan malzemeleri, neon ve LED teknolojisi, uygulama teknikleri ve kullanım yerleri gibi konulardaki son teknolojileri ziyaretçileriyle buluşturacak olan SIGN İstanbul'da, pek çok yeni ürünün de dünya lansmanı yapılacak. Fuara katılan Eurotechprinters firması, alanında dünyanın en hızlısı olan ve saatte 400 m2 billboard baskısı yapabilen 5 metre enindeki baskı makinesi EUROTECH TURBO ile yine dünyanın en hızlı ve en kaliteli, değişken nokta teknolojisine sahip, 3.2 metre enindeki ürünü EUROTECH LAZARUS'u ilk defa SIGN İstanbul'da sergileyecek.

SIGN İstanbul'un katılımcılarından Nac Grup Dijital firmasının, özellikle büyük zeminli baskılar için geliştirdiği Stetjet Active mürekkepleri de ilk kez fuarda ziyaretçilerle buluşacak. Firma, doğayla dost çevreci mürekkeplerini de SIGN İstanbul'da tanıtacak. "Suya sabuna baskı" sloganıyla hizmet veren Erta Tanıtım ise 120 saniyede baskıya hazır ipek üreten makinesini ve baskı teknolojilerine ilişkin en yeni çözümlerini ilk defa bu fuarda ziyarete açacak. HKM Satış Destekleme Ürünleri A.Ş. de aynı anda düzenlenen SIGN İstanbul ve Intershop İstanbul fuarlarının kimliğine uygun olarak satış noktası çözümlerini sergileyecek. Terminal Design firması ise kendi tasarımı olan display ürünü Slimpan'ın lansmanını yapacak.

ARED, SIGN İstanbul'da "Araç Kaplama Yarışması" düzenliyor!

Açıkhava Reklamcıları Derneği - ARED ise hem katılımcı firmaların hem de ziyaretçilerin ilgisini çekecek farklı bir yarışma organize edecek. SIGN İstanbul Fuarı'nda ilk kez gerçekleştirilecek ARED Araç Kaplama Yarışması'nda uygulamacı ustalar, maharetlerini sergileyerek araçları en kısa sürede kaplamak için yarışacak.

İFO Fuarcılık'ın geçtiğimiz aylarda, dünyanın önde gelen organizasyon firmalarından Londra merkezli İngiliz şirketi Tarsus Group ile gerçekleştirdiği ortaklık sayesinde global ölçekteki liderliğini daha da öne çıkan SIGN İstanbul, geçtiğimiz yıl 62 ülkeden 18.456 profesyonel ziyaretçi ağırlamış, 30 ülkeden 400 katılımcı firmaya ev sahipliği yapmıştı. Sektördeki pek çok yeniliğin dünyaya tanıtılacağı fuara bu yıl ise 20.000 profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title