Haberler

'Sıgn İstanbul' 400 Firmayı 18 Bin 456 Ziyaretçiyle Buluşturdu

Tekstil Baskı ve Görsel İletişim Alanlarında Yeni Ürün, Teknoloji ve Çözümlerin Sergilendiği, 'Sıgn İstanbul 2010', 400 Katılımcı Firma ile 18 Bin 456 Ziyaretçiyi Buluşturdu

Açıkhava reklamcılığı, dış mekan uygulamaları, dijital baskı, serigrafi, tekstil baskı ve görsel iletişim alanlarında yeni ürün, teknoloji ve çözümlerin sergilendiği, 'SIGN İSTANBUL 2010', 400 katılımcı firma ile 18 bin 456 ziyaretçiyi buluşturdu.

Kapılarını bu yıl 12. kez 25?28 Kasım tarihleri arasında açan uluslararası fuar kapsamında, İFO İstanbul Fuar Hizmetlerinin, Avrupa Dijital Basın Birliği (EDP-European Digital Press) ile yaptığı çalışmalar neticesinde; Almanya, Avusturya, Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Rusya gibi 8 ülkeden editörler fuarı takip etti. 'Bilginin kilit taşı' sloganı ile düzenlenen SIGN İSTANBUL 2010'da, Açıkhava Reklamcıları Derneği (ARED) mesleğin geleneksel formlarını gösteren bir tabela sergisi açtı. ARED genel kurulu da 28 Kasım 2010 tarihinde fuar alanındaki Akdeniz salonunda gerçekleştirildi.

İFO Genel Müdür Yardımcısı Zekeriya Aytemur, gündüz ve gece görsel etkiyi artıracak led teknolojilerinin ve daha geniş yüzeylere, daha parlak, göz alıcı renklerde baskı yapan makinelerin geliştirildiğini, sektörün diğer alanlarında da hayata geçirilen yeniliklerle birlikte reklam yaratıcılarına tasarımları için limitsiz olanaklar sağlandığını belirtti.

Sign İstanbul'un artan yerli ve yabancı ziyaretçi sayısına dikkati çeken Aytemur, 'Fuarımızda bu yıl 30 farklı ülkeden 400 katılımcı firma ile 52 ülkeden 18 bin 456 profesyonel ziyaretçi buluştu. Ziyaretçilerin 1.661'i yabancı ülkelerden geldi. Bulgaristan ve Romanya'dan sektör profesyonelleri otobüsle gelerek fuarımızı ziyaret ettiler' değerlendirmesinde bulundu.

Aytemur, fuar alanında yer alan her iki firmadan birinin fuarın ilk gününden itibaren satış yaptığını kaydetti.

(AYL-ALİ-YIL) - İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title