Haberler

Sibel Can Yeni Görünüşüne 100 Bin Lira Harcadı

Güncelleme:

Fantazi müziğinin kraliçesi Sibel Can, albüm kapağının çekimleri öncesi yeni görünüşü için 100 bin lira harcadı.

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın müzik piyasasına yeni giriş yapan albümü 'Yeni Aşkım'ın kapak fotoğrafındaki güzelliğinin sırrı ortaya çıktı. Güzel şarkıcı albüm kapağı çekimleri öncesi yeni görünüşüne 100 bin lira harcadı.

İSVİÇRE'DEKİ BİR GÜZELLİK MERKEZİNİ TERCİH ETTİ

Yeni imajıyla gençlere taş çıkartan ünlü sanatçı albümü için objektif karşısına geçmeden önce, İsviçre-Cenevre'deki ünlü bir güzellik merkezinde ve hücre yeniletti.

Sibel Can Yeni Görünüşüne 100 Bin Tl Harcadı

TARKAN VE AJDA PEKKAN GİBİ YILDIZ İSİMLER DE VAR

Sibel Can'ın yüzündeki tazeliğin nedeninde bu olduğu sıkça konuşulan konular arasında. Sibel Can bunun için 100 bin lirayı gözden çıkarmış. Kliniğin müdavimleri arasında Tarkan, Ajda Pekkan ve dünyaca ünlü pek çok yıldız var.

YENİ İMAJI İLE HERKESİ BÜYÜLEDİ

Güzel sanatçı 22'nci albümü 'Yeni Aşkım' için imajını değiştirdi. Yüksek bel slip bir jean şort ve turkuaz tonlarında, omuzları açıkta brakan kruvaze model bir bluz giydi.

İşte Sibel Can'ın yeni imajı;

Sibel Can Yeni Görünüşüne 100 Bin Lira Harcadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (45)

HÜLYA:

DİRENİN YAŞLANMAMAYA . . . AMA NE KADAR PARA AKITSANDA BURUŞUK ÖLCEKSİNİZ KAÇIŞ YOK

38
1
yanıtYanıtla
as:

kimin nasıl öleceğini sen nereden biliyorsun da yaratan adına konuşuyorsun ölümün yaşı mı var yaşlanacağımızın ömrümüz olduğunun garantisi mi var bu dünyaya geldik diye her gün çocuklar ölüyor gençler ölüyor herkese aynı yakınlıkta

yanıt0
yanıt0
remziye:

ben cocuktum o gencti.bi zamanlar ikimizde genctik simdi ben yaslandim o halea genc

14
2
yanıtYanıtla
aliveli4950:

TAY GİBİ MAŞALLAH

5
8
yanıtYanıtla
hindistanli:

ahi gitmis vahi kalmis. napsa bos. millet et gormek istese kasaba gider. sesinle ugras sibel.

9
3
yanıtYanıtla
Besili ak tosun:

Hadi ordan teres gel derse koşa koşa gidersin

yanıt2
yanıt0
85 milyon haykırıyor:

sibel yeter tövbe et artık:((((

11
0
yanıtYanıtla
Gurbetci Berlin:

Vay be sibel abla cok güzelsin 48 yasinda degilsin . : D

6
4
yanıtYanıtla
as:

ne güzel saçma sapan kıskanç yorumların aksine umut dolu cümle iyimserlik hiç yaşlanmaz yaş almak başkadır yaşlanmak başka ihtiyar gençler dolaşıyor etrafta hem bu insan sanatçı işinin bir kısmı görsellik kıyafetiyle vs yle uğraşıyorlar kendine yakışanı giymeye herkesin hakkı var kanunla mı sınırlı özgürlüğümüz bu herkes istediğini giymekte özgürdür tabii içinde ukde olanlara ne giysen beğendiremezsin artık insan ömrü uzuyor dünyada keşke bizim insanımız da yaşlansa da ihtiyarlamasa hele dimağl

yanıt0
yanıt0
as:

dimağlar ve kalp asıl o önemli iyiyse hayata iyi bakıyorsa bakabiliyorsa yaşlansan da güzelsin ne güzel değil mi ama harcadığı paraya bir şey demem güzellik uğruna bunca para insanları kızdıran bu ne dersin bu bozuk düzende

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title