Haberler

Sibel Can, Köy Düğününde Sahneye Çıktı

Zonguldaklı işadamı Zeki Yurtbay'ın torununun düğününde sahneye çıkan Sibel Can, davetlileri coşturdu.

Zonguldaklı işadamı Zeki Yurtbay'ın torununun düğününde sahneye çıkan Sibel Can, davetlileri coşturdu.

Yurtbay Seramik Sanayi ve Ticaret A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay'ın torunu İlter Yurtbay, inşaat mühendisi Zeki Gemici'nin kızı Ezgi Gemici ile dünya evine girdi. Dün akşam Çaycuma İlçesi'ndeki Bakacakkadı 100'üncü Yıl Atatürk Hizmet Köyü'nde gerçekleştirilen düğüne Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Gökçebey Kaymakamı Halit Benek, eski Bakanlardan Zeki Çakan, Hasan Gemici, Güneş Müftüoğlu ve Abdulah Tenekeci ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı AK Partili Mithat Gülşen'in nikahını kıydığı çiftin şahitliklerini ise Vali Erol Ayyıldız, Köksal Toptan, Hasan Gemici, Güneş Müftüoğlu ve Abdulah Tenekeci yaptı. Başkan Gülşen, Vali Ayyıldız'dan evlilik cüzdanını çifte vermesini istedi. Son Valililer Kararnamesi ile Zonguldak'a atanan Vali Ayyıldız ise "Benden daha çok Zonguldaklı" diyerek evlilik cüzdanı Köksal Toptan'a uzattı. Toptan, genç çifti tebrik ederek cüzdanı Ezgi Gemici'ye teslim etti.

SİBEL CAN COŞTURDU

Açık havada gerçekleştirilen düğünde Sibel Can sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Sibel Can davetlileri coşturdu.

Sibel Can, bir ara aynı zamanda doğum günü de olan gelini sahneye davet ederek tebrik etti. Sibel Can, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı. - Zonguldak / Çaycuma

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title