Haberler

Sibel Can'dan Oğluna Pahalı Jest

Güncelleme:

Yeni albümü "Meşk" için alışveriş turuna çıkan Sibel Can, oğluna pahalı bir jest yaptı.

Ünlü sanatçı Sibel Can, Amerika'da okuyan oğlu Engincan Ural'ın doğum günü için kesenin ağzını açtı. Sibel Can, oğluna tam 18 bin dolarlık Panerai marka saat aldı.

Özel üretim olan saat, dünyada birçok ünlü ismin kolunu süslüyor. Sibel Can, oğluna armağanını da vermek için geçtiğimiz hafta Miami'ye gitti.

4 BAVULLA DÖNDÜ

Oğlunun doğum gününü kutlayan ünlü sanatçı, daha sonra alışveriş turuna çıktı. Can, bu ayın sonunda çıkaracağı "Meşk" albümü için 4 bavul dolusu kıyafet ve onlarca aksesuvar aldı. "Çocuklarım benim herşeyim" diyen ünlü sanatçı küçük oğlu Emir'e de 8 yaşındayken 12 bin dolarlık Bulgari marka saat almıştı.

İTALYAN KRALİYET DONANMASININ SAATİ: PANERAİ

Panerai saatleri, İtalyan Kraliyet Donanması için hassas zaman tutma görevini yerine getirmiş, askeri birlikler böylece düşmanlara karşı mükemmel zamanlanmış saldırılar düzenlemiştir. Koleksiyoncular ilk örnekler olan Radiomir gibi modeller için yüksek fiyatlar teklif etmişlerdir.

Floransalı bir saatçi tarafından 1860 yılında kurulan Panerai saatleri, o tarihten bu yana mükemmellikleriyle anılmıştır ve hatta İtalyan Kraliyet Donanması için yıllar boyunca saatler temin etmiştir. Dakikliğe olan ihtiyaç, şirkete birçok zarif İtalyan lüks kol saati yaratması için rehberlik etmiştir. Panerai saatleri, filmlerinden birinde açıkça Panerai Luminor takan Sylvester Stallone sayesinde yeni bir popülarite dalgasıyla gittikçe büyümektedir.

İtalyan Kraliyet Donanması için geliştirilmiş bir modelden esinlenen The Radiomir ve Radiomir GMT Alarm modellerinin her ikisi de kolay okunabilirliği ile tanınmaktadır. Luminor Base modeli çelik sadeliğin bir minimalist harikasıdır ve düşük Panerai fiyatlarıyla satılmaktadır.

Altın ya da çelik yapım Luminor GMT modeliyle aynı anda iki saat dilimi görüntüleyebilirsiniz. Luminor Marina saati, dokuzun üzerine konumlandırılmış ikinci göstergeyle Panerai imzası taşımaktadır.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sibel Can Miami Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title