Haberler

Shopamani Ödülleri Sahipleri Belli Oldu

Shopamani uygulamasını kullandı, 2.000 TL ve Ece Sükan ile Styling alışverişi kazandı

Shopamani'nin İstinyePark'ta düzenlediği alışveriş şenliği "Smart Shopping Days" sona erdi. Shopamani ile en çok puan toplayan Eda Boz Kavak, Que, Divarese ve Fabrika'dan 2.000 TL hediye çeki kazandı. Kavak'a hediye çeki ile yapacağı styling alışverişi sırasında Ece Sükan eşlik edecek.

Konum bazlı duyuru platformu, alışveriş ve sadakat uygulaması Shopamani, "Smart Shopping Days" etkinliğinin son etabını 20-31 Aralık'ta İstinyePark'ta gerçekleştirdi. Smart Shopping Days kapsamında Shopamani uygulamasını kullanıp en fazla puan toplayan Eda Boz Kavak, büyük ödülün sahibi oldu. Shopamani üyesi Kavak, Que, Divarese ve Fabrika'dan 2.000 TL hediye çeki kazandı. Kavak, 13 Ocak günü çekini, Ece Sükan ile birlikte bu mağazalarda yapacağı styling alışverişi sırasında kullanacak.

Smart Shopping Days kapsamında İstinyePark'ta alışveriş yapan yüzlerce Shopamani üyesi de 40'a yakın seçkin markanın verdiği sürpriz hediyelerle yeni yıl coşkusunu katladı. Etkinlik kapsamında verilen diğer üç büyük ödülün sahipleri ve kazandıkları ödüller ise şöyle:

Serdar Çiçek, Voyage Belek Golf&Spa Resort'ta 2 kişi 4 gece, her şey dahil tatil,

Ece Arslan, Tatil.com'dan MonteBaia Otel'de 2 kişi 3 gece, tam pansiyon konaklama,

Fulya Bıçak Mustu, playGo Wireless Audio System

Shopamani, 2012 yılında markalara özel mobil sadakat uygulamalarına ve farklı alışveriş merkezlerinde Smart Shopping Days etkinliğini gerçekleştirmeye, üyelerini hem indirimli fırsatlardan yararlandırmaya ve hem de onlara bol bol ödül kazandırmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ece Sükan Kavak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title