Haberler

Sezen'siz Olmuyor

Sezen Aksu İmzalı 'Şıkıdım' ve 'Şımarık' Gibi Şarkılarla Satış Rekorları Kırıp, Adını Yurtdışında da Duyuran Tarkan, Son İki Albümünde Aksu Bestesine Yer Vermemişti. Ancak 'Bounce' ve 'Metamorfoz' Adını Taşıyan Albümler Hem Ünlü Popçu Hem de Hayranları İçin Büyük Bir Hayal Kırıklığına Neden Oldu.

SEZEN AKSU İMZALI 'ŞIKIDIM' VE 'ŞIMARIK' GİBİ ŞARKILARLA SATIŞ REKORLARI KIRIP, ADINI YURTDIŞINDA DA DUYURAN TARKAN, SON İKİ ALBÜMÜNDE AKSU BESTESİNE YER VERMEMİŞTİ. ANCAK 'BOUNCE' VE 'METAMORFOZ' ADINI TAŞIYAN ALBÜMLER HEM ÜNLÜ POPÇU HEM DE HAYRANLARI İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞINA NEDEN OLDU.

Her iki çalışması da satış listelerinde 'yatan' Megastar, çareyi yine ilk göz ağrısına dönmekte buldu. 'Kraliçem' dediği Sezen'in kapısını çalan Tarkan, eylül ayında çıkaracağı 4 şarkılık single için şarkı istedi. Tarkan'ın bu isteğini geri çevirmeyen Aksu, tam 3 eser verdi. Sezen, bununla da yetinmeyip albümün süpervizörlüğünü de üstlendi.

Megastar'ın umut bağladığı şarkılardan biri 'Biraz Nezaket' ismini taşıyan hareketli bir çalışma. Diğer ikisi ise slow. Tarkan'ın eylül ayında ortalığı yıkmaya hazırlandığı hit'i ise Aksu'nun bir dönem büyük aşk yaşadığı Önder Fırat için yazdığı 'Aşkımız fuşya rengi kaderimiz değildi' adlı çalışma.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title