Haberler

Şeyh Edebali Üniversitesi Korosu'ndan Konser

Güncelleme:

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korusu verdiği konserle müzikseverlerle buluştu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korusu verdiği konserle müzikseverlerle buluştu.

Bilecik Tabipler Odası'nca Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu konserini Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Halil İbrahim Akpınar'ın eşi Dr. Nihal Akpınar, Vali Yardımcısı Mehmet Öksüz ve eşi İlşen Öksüz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Ali Fidan, Tabipler Odası Başkanı Dr. Ethem Dağlı ve üyeleri ile çok sayıda sanatsever ilgi ve beğeniyle izledi.

Koro şefi Dr. Tuncay Dağlı eşliğinde, doktor, iş adamı ve çeşitli branşlarda görev yapan 22 kişilik Türk Sanat Müziği Korosu, iki bölümden oluşan programlarında Türk müziğinden 28 eserini seslendirdi.

Konuşmaların ardından Dr. Akpınar, koro şefi Dr. Dağlı'ya günün anısına plaket verirken, Yağcı da çiçek hediye etti. Öksüz, Dr. Fidan ve Dr. Dağlı da koroda görev alan sanatçılara karanfil verdi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Yayıncı: Deniz Açık - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Akpınar Tabipler Odası Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title