Haberler

Seydişehir, Kula Belediyespor'u 3-0 Mağlup Etti

Konya ve Seydişehir'in tek Profesyonel Erkek Voleybol Takımı olarak Aroma 3. Lig A gurubunda mücadele veren Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı bu bu hafta Manisa Kula'da KULA Belediyesipor ile yaptığı maçı 3-0 kazandı.

Kula Belediyesi ile yaptığı ilk maçta aldığı yenilginin acısını deplasmanda fazlası ile çıkaran Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı rakibine göz açtırmadı.

İlk sete kötü başlayan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı bu seti 29-27 alarak büyük bir moral yakaladı.

İkinci sete, ilk seti almanın rahatlığı ile çıkan Seydişehir Belediyesi oyuna ağırlığını koydu ve 25-23 kazanarak maçı 2-0'a taşıdı.

Üçüncü sette ise maça tamamen hakim olan taraf Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı oldu ve elde ettiği 25-22 lik sonuçla maçı 3-0 kazanarak damgasını vurdu.Deplasmanda aldığı bu galibiyetle ligde önemli bir avantaj sağlayan Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı Seydişehir'e de galibiyet sevinci yaşattı.

Seydişehir Belediyesi Voleybol Takımı bundan sonraki maçını Seydişehir'de Muğla Ortaca Belediyesi ile Seydişehir Atatürk Spor Salonu'nda 29 Ocak Pazar Günü yapacaktır. Tüm sporseverleri maça bekliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title