Haberler

Seri Katille Selfie Çeken Polisler Açığa Alındı, Soruşturma Başlatıldı

Güncelleme:

İzmir'de yakalanan seri katil Atalay Filiz'le selfie çeken ve sosyal medyada paylaşan polisler hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlanana kadar açığa alındı.

Türkiye'nin gündemine seri katil olarak oturan ve bugün İzmir'de yakalanan Atalay Filiz ile polis memurunun selfie yapması büyük tartışma yarattı. Olayın sosyal medyada yayılması üzerine Atalay Filiz ile selfie yapan polis memuru ile bunu çekip sosyal medyada yayan polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.

SELFIE ÇEKİP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMIŞLARDI

Atalay Filiz ile selfie çeken polis memurunun Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekibi'nde olduğu öğrenilirken, selfie görüntüsünü çekip sosyal medyada paylaşan ekibin ise İzmir Cinayet Büro'da görevli olduğu öğrenildi.

AÇIĞA ALINDILAR

Katil şüphelisi ile selfie görüntüleri sosyal medyada büyük tartışma yaratırken, selfie çeken ve bu anı görüntüleyip paylaşan üç polis hakkında soruşturma başlatıldı. Polisler soruşturma tamamlana kadar açığa alındı. (Kaynak: Hürriyet)

İlgili Haberler
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (56)

kürşad:

bu ülkede hırsızlara dokunulmuyorsa, katillerle poz verene şaşırmamak lazım

22
43
yanıtYanıtla
HUNYA:

polislerin yüzde 70''i bu kafada. Akp sonrasında önüne gelen herkesi polis yaptılar. Besmele çekmeyi bilen tüm ruh hastaları, dindar Türkiye mantığıyla göreve getirildi.

15
21
yanıtYanıtla
admin777:

Turk milleti asildir, turk milleti yucedir, hatta bir turk dunyaya bedeldir !

25
6
yanıtYanıtla
MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMELİLER:

ŞİMDİ FATMA ÖĞRETMENİN VE DİĞER MAĞDURLARIN AİLESİ AÇISINDAN DÜŞÜNÜN. BİR SERİ KATİLLE ONU YAKALAMAK ASLİ İŞİ OLAN POLİSLER MUHABBET İÇİNDE FOTOĞRAF ÇEKİNİYOR. NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ? SERİ KATİLİ ZATEN İZMİR POLİSİ YAKALAYAMADI, VATANDAŞ OLMASA DA YAKALAYAMAZDI. NEDEN? İŞTE BÖYLE POLİSERİN YÜZÜNDEN. BU ADAMLARIN SUÇLUYU YAKALAYACAĞINI ZANNETMİYORUM, İHBAR VE KAMUOYU BASKISI NEDENİ İLE YAKALAMAK ZORUNDA KALDILAR. FOTOĞRAFA BAKINCA KATİLE DUYDUKLARI MUHABBET ORTADA, HATTA POLİS KATİLE SARILMIŞ.

20
6
yanıtYanıtla
MaviKan:

Garibanın biri ekmek çalsa terör mualemesi yaparsınız, böyle katile selfie yaparsın . . hangi akla hizmet ediyon sen. . senin gibi polisler yerin dibine batsın. .

17
9
yanıtYanıtla
Namussuzlari alkislayin:

Ülkede yasayan insanlarin zihniyetine bakin, sanki bir kahramanla özcekim yapiyorlar. Insan degil böyle birisiyle resim cektirmek, yaninda bile bulunmak istemez be. Tabii bu sözüm serefli, onurlu polisler, icin, serefli, onurlu insanlar icin gecerli. Ülke ne hale geldi, hirsizin, katilin alkislandigi, namuslu, dürüst insanlarin asagilandigi bir ülke olduk. Eee bunlara alkis tutan koyun gibi bir millet olunca. . .

19
5
yanıtYanıtla
mustafa:

kendi çocuklarınıda öldürseydi yine böyle resim çektirirlermiydi. sormak lazım bunlara. . . . . . . . .

22
1
yanıtYanıtla
Fatih:

Böyle salaklar yüzünden yetersiz güvenlik ve şehitler mevcut. Açıkğa ne demek direk cezaevine atacaksın bu hanzoları

11
11
yanıtYanıtla
bumu hoca??:

polis degil DANGALAK orjinal denyooo

8
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınız:

Bu tamam, peki seri katile ÇOK ZEKİ DELİKANLI diyen emniyet müdürü görevine devam edecek mi??

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title