Haberler

Serenay Aktaş, Kocamın Ailesi'nde Kadro Dışı Kaldı

Güncelleme:

Survivor All Star'daki şampiyonluk hayali yarım kalan futbolcu Serenay Aktaş, ada dönüşü teklif aldığı diziden ayrıldı.

Survivor All Star'daki şampiyonluk hayali yarım kalan Serenay Aktaş, ada dönüşü Kocamın Ailesi dizisinden teklif almıştı. Dizide Miray'ı oynamak için Kadir Gecesi anlaşma imzalayan Serenay'ın mutluluğu 1 gün sürdü.

YOLLAR AYRILDI

Dizinin yapımcısı Mia Film'in sahibi Banu Akdeniz, yaptığı açıklamada yeni bölümleri 3 Eylül'de başlayacak dizi için anlaştığı Serenay'la yollarını ayırdıklarını ve başka oyuncularla yoluna devam edeceğini duyurdu. Bu durum Serenay'ın fanlarını öfkelendirdi.

FANLAR ÖFKELENDİ

Yapımcı Akdeniz, hakaret mesajı atan fanları sakinleştirmek için Serenay'a bundan sonra başka projelerde çalışabileceği mesajını attı. Serenay da fan sitesi aracılığıyla yeteneğiyle ilgili değil, anlaşmasıyla ilgili son pürüzleri çözemediklerini açıkladı ve fanlarından olumsuz mesajlar atmaması için ricada bulundu.

SERENAY AKTAŞ KİMDİR ?

Survivor Serenay Aktaş, 1993'te İstanbul Bakırköy'de doğdu. Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip olan Serenay Aktaş aynı zamanda 1207 Antalyaspor'da görev alan yetenekli bir futbolcudur. 15 yaşında Zeytinburnu'nda futbol hayatına başlayan Survivor Serenay, burada iki sezon futbol oynadıktan sonra 1207 Antalyaspor'a transfer oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serenay Aktaş Kadir Gecesi Akdeniz Star Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

goz:

Ohh cok iyi olmuş. bu kiza uyuz oluyorum.

20
8
yanıtYanıtla
büşra:

iyi yapmışlar zaten hiç sevmem kendisini

20
5
yanıtYanıtla
BU ŞUH POZ:

ANAM İÇİN!

23
1
yanıtYanıtla
Mk:

Bu karıyA irrite oluyom

17
7
yanıtYanıtla
doganay:

Kendini birsey saniyor orasi burasini gosteriler bundan ne sanaçcı olacakmiş sorvavirde bile sevmezdim

15
7
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Mutlaka bu isin icinde Hakan Hatipoglu kazmasi var bir yeni hesap yapmisti ulan Patates, Patatttttttttttttttttttttttes senden nefret ediyorum

3
16
yanıtYanıtla
zeki bey:

Orda ki kadir gecesi ifadesi ne oluyor.Tarih yazsanız olmuyor mu. Ne alakası var.içini boşaltmaya calismayin bazı şeylerin.

15
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu yaratıkların para için yapmayacağı şey yok.

15
2
yanıtYanıtla
Serom:

Askim bnm ya sni cok seviyorum snn adina valla uzuldum ya kotu yorummda yazmayin llnnn yirim seni serenay abla keske seni gorebilsm

3
12
yanıtYanıtla
BU NE LAAA:

SANATÇI DENİLEN ŞAHSİYETLER İÇİN KENDİNİ PARÇALAYAN FANMIDIR VATİLATORMUDUR NEDİR İŞTE BUNLAR TOPLUMUN EN AŞAALIK BİREYLERİDİR

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title