Haberler

Seraya Naylon Örterken Parmağı Koptu

Kaş ilçesine bağlı Ova beldesinde fırtına nedeniyle zarar gören seralarını tamir etmeye çalışan iki kardeşten biri 3 metreden düşerek yaralandı.

Kaş ilçesine bağlı Ova beldesinde fırtına nedeniyle zarar gören seralarını tamir etmeye çalışan iki kardeşten biri 3 metreden düşerek yaralandı. Yardım etmeye çalışan kardeşinin de plastik örtüyü tutturduğu demire takılan parmağı koptu.

Murat Canbolat ve ağabeyi Mesut Canbolat, bölgede etkili olan fırtınanın ardından babaları Ramazan Canbolat ile zarar gören seralarını tamir etmeye gitti. Üzerine çıktıkları yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki seraya naylon örtmeye çalışan kardeşlerden Mesut Canbolat, bastığı tel kopunca yere düştü. Bu sırada kardeşinin düşmesini önlemeye çalışan Murat Canbolat ise sağ baş parmağından plastik örtüyü tutturduğu demire asılı kaldı. Murat Canbolat'ın bu sırada parmağı koptu.

Yaralanan iki kardeş, babaları tarafından kopan parmakla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar, kopan parmağın yerine dikilebilmesi için hastanın İzmir Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verdi.

Ambulansla Dalaman Havalimanı'na götürülen Murat Canbolat, burada bekleyen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçağa konularak İzmir'e nakledildi.

Fethiye'de tedavisi süren Mesut Canbolat'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Fethiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title