Haberler

Şerafettin Yörük: "The Abraaj, Yörsan'ı Satın Almadı Ortak Oldu!"

Yörsan’ın Kurucusu Şerafettin Yörük kamuoyunda Yörsan’ın satıldığına dair bir algı olduğunu daha önce yaptıkları açıklamalara rağmen bu algının çok değişmediğini belirterek, “The Abraaj Group, Yörsan’ı satın almadı ortak oldu” dedi.

Yörsan'ın Kurucusu Şerafettin Yörük kamuoyunda Yörsan'ın satıldığına dair bir algı olduğunu daha önce yaptıkları açıklamalara rağmen bu algının çok değişmediğini belirterek, "The Abraaj Group, Yörsan'ı satın almadı ortak oldu" dedi.

Türkiye'nin en köklü sanayicilerinden Yörsan'ın Kurucu ortağı, Onursal Başkanı ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Yörük, kamuoyunda Yörsan'ın The Abraaj Group'a satıldığı bilgisinin yanlış olduğunu söyledi. Yörük, "Medyada Yörsan satıldı şeklinde haberler çıkınca doğal olarak yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi. Dubai kökenli bir fon şirketi olan The Abraaj Group, firmamıza yatırım yaparak ortak oldu. Kurucu ortak ve Yörsan'ın hissedarı olarak halen işimizin başındayız. Kaliteden eskisi gibi ödün vermiyoruz halkımızın içi ferah olsun gönül rahatlığıylaYörsan ürünlerini tüketmeye devam etsin. Bu ortaklıktaki amacımız Türkiye devi olan firmamızı dünya devi yapmaktır" dedi.

İNŞAAT PROJELERİNE 1 MİLYAR DOLAR BÜTÇE

Yörük, Yöryapı ile ilgili şunları söyledi: " İnşaat sektörüne, Emlak Konut ve büyük çaplı projeler için 1 milyar dolar bütçe ayırdık. Bu tür büyük projelerde; içinde oteli, hastanesi, okulu, alışveriş merkezi, parkı olan kısacası insanların tüm ihtiyaçlarını giderebilecek İstanbul Şehri içinde farklı bir şehir yapmayı planlıyoruz. 50 yıllık bilgi birikimi ve kazanılan güvenle, aynı marka değerinin Yöryapı imzasıyla inşaat sektörüne taşımayı hedefliyoruz. Yörsan'da olduğu gibi inşaat sektöründe de yatırımlarımızı genişleterek devrimsel nitelik kazandıracak ilklere imza atmayı amaçlıyoruz."

Yönetim Kurulu Başkanlığını Şerafettin Yörük'ün yaptığı Yöryapı'da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini Teoman Yörük yapıyor. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Mustafa Yörük, Fatih Yörük ve Fahri Yörük'ten oluşuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Türkiye Yörsan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title