Haberler

Seni Seviyorum Evlen Benimle!

Güncelleme:

Emel Sayın'ın konserinde sahneye çıkan Pascal Nouma, ünlü sanatçıya evlilik teklif etti.

Emel Sayın'ın konserinde sahneye çıkan Pascal Nouma, ünlü sanatçıya evlilik teklif etti. Duruma şaşıran sanatçı, Pascal'ı annesine yönlendirdi!

Ünlü sanatçı Emel Sayın Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Sahnede doğum gününü de kutlayan şarkıcıyı; dostları da yalnız bırakmadı. İşte sürprizlerin yaşandığı konserden özel notlar:

PASTA KESTİ

Sayın sahneye Zühal Yorgancıoğlu'nun hazırladığı, 400 yıllık antika bir kaftanla çıktı. Usta yorumcu kıyafeti için "Tarihi eser üzerine tarihi eser oldu" diye espri yaparak sözlerine devam etti: "Hürrem Sultan olarak sahneye çıkmak istedim. Sultan Süleyman beni görseydi ne yapardı, acaba Harem'i kapatır mıydı?"

Sayın gecede Yıldırım Mayruk imzalı iki kıyafet daha giydi.

Sahnede ünlü sanatçıya Mustafa Sağyaşar, Nükhet Duru, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Saba Tümer, Nadide Sultan, Nilgün Belgün ve Tan'dan oluşan bir fasıl heyeti eşlik etti. Bu özel performansın ardından Sayın, dostlarıyla birlikte doğum günü pastasını kesti.

Gecenin sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtlayan usta yorumcu; "Kendimi çok iyi hissediyorum. Daha ne kadar ömrümüz var bilmiyorum ama hiç unutamayacağım bir doğum günü oldu" dedi.

NOUMA'DAN EVLENME TEKLİFİ

Konserde efsane futbolcu Pascal Nouma keman çalarak sahneye çıktı. Nouma, Sayın'a "Benimle evlenir misin?" diye sordu. Şoke olan sanatçı; "Annem burada, ona sormak istiyorum" dedi. Nouma, Sayın'ın annesi Suat Hanım'ın yanına gitti ve elini öperek kızını istedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title