Haberler

Şehit Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'ndan askeri araçla göreve çıkarken trafik kazası geçiren ve hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Bayram Kut son yolculuğuna uğurlandı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'ndan askeri araçla göreve çıkarken trafik kazası geçiren ve hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Bayram Kut memleketi Konya'da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Bayram Kut (40), önceki gün askeri araçla komutanlıktan çıktığı sırada başka bir aracın çarpması sonucu kaza geçirmiş ve hayatını kaybetmişti. Şehit olan Kut'un naaşı bugün Konya'nın Doğanhisar ilçesine bağlı Karaağa beldesindeki baba evine getirildi. Evinden helallik alınan Kut'un naaşı daha sonra belde mezarlığının önüne götürüldü. Cuma namazından sonra düzenlenen cenaze törenine Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, şehidin oğlu Burak Kut, şehidin babası Akif Kut ve yakınları katıldı. Özgeçmişi okunan şehit Kut için cenaze namazı kılındı. Namaz sırasında şehidin oğlu Burak gözyaşlarını tutamadı.

Cenaze namazından sonra ise eşi Aysel, kızı Tuğba ve diğer yakınları gelerek şehidin naaşına sarıldı. Askerler tarafından omuzlara alınan şehidin naaşını daha sonra cemaat aldı. Şehidin naaşı gözyaşları arasında dualarla belde mezarlığında defnedildi. Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Kut'un 20 yıldır çeşitli illerde görev yaptığı öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burak Kut Konya Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title