Haberler

Sakaryalı Şehidi 5 Bin Kişi Uğurladı

Güncelleme:

Şırnak'ta teröristlerle polis arasında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Furkan Çelik 5 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak'ta kazılan hendekleri kapatmak için operasyon yapan polislerle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki polis memuru Furkan Çelik memleketi Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlanırken cenazesinde dramatik anlar yaşandı. 2 aylık hamile olan eşi Fatma Çelik 3 ay önce evlendiği eşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmazken, baba Yunus Çelik ise 'Seni buraya böyle mi getirecektim" diyerek oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşı döktü.

BABA OCAĞINA TABUTTA GELDİ

Sakarya'nın teröre verdiği 141nci, emniyet mensubu olarak 17'nci şehidi olan polis memuru Furkan Çelik'in cenazesi dün gece uçakla İzmit'teki Cengiz Topel Askeri Havaalanı'na getirildi. Oradan da ambulansla alınarak Akyazı ilçesindeki baba ocağına getirildi.

MİLLETVEKİLLERİ DE CENAZEDEYDİ

Şehit polis memurunun cenaze namazı Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi'ndeki Gazi Süleyman Paşa Camii'nde kılındı. Cenazeye AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Ali İnci, CHP Milletvekili Engin Özkoç, MHP Milletvekili Zihni Açba, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay ilçe belediye başkanları daire müdürleri sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar olmak üzere yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

"SEN BURAYA BÖYLE Mİ GİRECEKTİN?"

Tekbir sesleri eşliğinde camiye getirilen şehidin tabutuna sarılan 2 aylık hamile eşi Fatma Çelik ve şehidin annesi gözyaşları dökerken baba Yunus Çelik ise oğlunun tabutuna sarılarak ' Seni buraya böyle mi getirecektim oğlum' diyerek gözyaşları döktü.

"YERİNİ BEĞENDİN Mİ OĞLUM"

Tekbir sesleri ve terör örgütüne lanetlerin okunmasıyla camiden alınan şehidin cenazesi Akyazı Merkez Camiine getirildi. Kılınan namazdan sonra da toprağa verilirken baba Yunus Çelik "Yerini beğendin mi oğlum' demesi cenazeye katılanları gözyaşlarına boğdu.

Kaynak: AA / Güncel

Yunus Çelik Sakarya Akyazı Şırnak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title