Haberler

Şehit Ailesine "Yılın Çifti" Ödülü

Güncelleme:

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel etkinlikte, 41 yılını dolduran tam 41 çiftin katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel etkinlikte, 41 yılını dolduran tam 41 çiftin katıldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Şehit ailesi Sadiye - Osman Özcan çifti ise "Yılın Çifti" seçildi.

14 Şubat Sevgililer Günü, Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği şahane bir programla kutlandı. "41 Kere Maşallah" isimli etkinlikte, birlikte 41 yılını dolduran tam 41 çifte özel hazırlanan günde, Şehit Piyade Asteğmen Bilal Özcan'ın anne ve babası Sadiye - Osman Özcan çifti, "Yılın Çifti" oldu. Diğer çiftlere de "Mutlu Aile Sertifikası" verildi. Sertifikalarını alan çiftler, "Beylikdüzü Hatırası" köşeli panoda fotoğraf çektirdiler.

"Sevgi Cennetin Anahtarı…"

Sevgi, eğlence ve duygu dolu anların yaşandığı "41 Kere Maşallah" isimli programda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; sadece yılın bir günü değil, 365 gününün de sevgi ile dolması gerektiğini belirtti. Başkan Uzun, "Peygamber Efendimiz, bir hadisinde; iman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız, sözleriyle sevginin cennetin anahtarı olduğunu bize hatırlatıyor. Bu nedenle sevgi çok değerli, pahalı, kıymetli bir olgudur. Onu kaybetmemek ve çoğaltmak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz" diye konuştu. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise, sevginin çok yüce bir değer olduğunu dile getirerek, çiftlerin sevgililer gününü kutladı.

"Yılın Çifti"ne Sertifikaları Verildi

2011 yılında şehit düşen Piyade Asteğmen Bilal Özcan'ın anne ve babası Sadiye - Osman Özcan çifti "Yılın Çifti" seçildi. Özcan çifti düşüncelerini ifade ederken, salonda duygulu anlar yaşandı. Şehitlerin ölmediğini, onların her zaman yaşadığını dile getiren Başkan Uzun, Şehit Asteğmen Bilal Özcan'ın ismini Beylikdüzü'nde yaşatmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Uzun, bir okula şehidin isminin verildiğini, şimdi de Yakuplu'da yine şehidin ismini taşıyan bir park yapacaklarını ifade etti. Çifte sertifikalarını ise AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Av. İbrahim Bülbüllü verdi.

41'inden Sonra İkinci Bahar

Programda ayrıca, 41 yıl evli kaldıktan sonra boşanan ve Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nin katkılarıyla tekrar bir araya gelen Şennur - Mustafa Örmeci çiftinin de nikah akdi yapıldı. Mutlu çiftlerin nikahını Başkan Uzun kıyarken, nikah şahitliklerini ise AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay yaptı. Çiftlere "Mutlu Aile Sertifikasını" ise Belediye Başkan Yardımcısı Osman Dinç verdi.

Tüm katılımcılar, bu özel günü daha da anlamlı kılan Başkan Uzun'a teşekkür ettiler. Program sonunda ise çiftlere Mart ayındaki ağaç dikim törenine kadar büyütmeleri için çam fidesi hediye edildi. Müziğin de eksik olmadığı özel günde tüm katılımcılar, sanatçılar Zekeriya Ünlü ve Metehan ile coştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Bilal Özcan Yusuf Uzun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title