Haberler

Seda Sayan 5 Kez Evlendi

BAZI ÜNLÜ İSİMLER, NİKAH MASASINA OTURMA KONUSUNDA ADETA BİRBİRİYLE YARIŞIYOR.

Sanatçılar kolay kolay evlenmez şeklinde bir kanaat vardır. Bu kanaatin oluşmasının en önemli nedeni pek çok ünlü ismin, "Evlenirsem hayranlarım bana küser, şöhretimi kaybederim' endişesini taşıması. Bazı ünlüler ise nikah masasına oturma konusunda adeta birbiriyle yarışıyor. İşte evlilik rekortmeni ünlüler...

GÖNÜL YAZAR: 6 KEZ EVLENDİ

Sevilen sanatçı 1954'te 14 yaşında yaşını mahkemeyle 18'e yükseltti ve 32 yaşındaki Necdet Yazar'la evlendi. Yazar'ın kendisinden 27 yaş büyük ikinci eşi ise Bedii Çapa oldu. Yazar 1963'te bebek yüzlü jön Özden Çelik'e aşık oldu ve üçüncü evliliğini yaptı. Sanatçı daha sonra Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Metin Oktay'la 1964'te evlendi. Taş bebek 1972'de işadamı Ercan Akın ile gizlice evlenerek herkesi şaşırttı ve sonra yine boşandı. Yazar 1979'da ise kendisinden yaşça çok küçük olan Sinan Birsel ile yeni bir evlilik yaptı. Bu evlilik ise bir yıl sürdü. Son evliliği ise 1997'de Fahrettin Akçınar ile oldu. Çift, 7 ay sonra boşandı.

ESRA AKKAYA: 5 KEZ EVLENDİ

Güzel oyuncu ilk evliliğini Arda isminde bir doktorla yaptı. Daha sonra tiyatrocu Yetkin Dikiciler'le hayatını birleştirdi. Üçüncü evliliğiyse öğretim görevlisi Fırat Bey'le oldu. Bu boşanmanın ardından Akkaya, dördüncü eşi Kudret Sabancı'yla nikah masasına oturdu. Sabancı'nın kendisini oyuncu Sanem Çelik'le aldattığını öğrenen Akkaya boşandı. Oyuncu 5'inci evliliğini Harun Uygural ile geçen yıl yaptı.

M. ALİ ERBİL: 5 KEZ EVLENDİ

Ünlü şovmen ilk evliliğini Muhsine Kamiloğlu ile yaptı. Bu evlilikten ilk kızı Sezin dünyaya geldi. Erbil, Muhsine Hanım'dan boşandıktan bir süre sonra yine aynı kişiyle evlendi. Ancak bir süre sonra tekrar ayrıldılar. Erbil, üçüncü kez nikah masasına manken Nergis Kumbasar'la oturdu. İkinci kızı Yasmin dünyaya geldi. Ünlü sunucunun dördüncü eşiyse kendisinden 25 yaş küçük Ankaralı eşi Sedef Altıntaş. 1.5 yıl süren bir evlilik oldu. Erbil'in son eşiyse Tuğba Coşkun Erbil. İkilinin Ali Sadi Erbil adında bir oğulları var.

SEZEN AKSU: 4 KEZ EVLENDİ

İlk evliliğini Hasan Yüksektepe ile yaptı. Daha sonra Engin Aksu ile nikah masasına oturdu. Şöhrete ilk adım attığı günlerde yapılan bu evlilik de fazla uzun sürmez. Minik Serçe üçüncü evliliğini 1980'de Sinan Özer'le gerçekleştirdi. Bir yıl sonra da, bu evliliğin meyvesi olan Mithatcan doğdu. Ama kendisine oğul verdiği bu evliliği de 3 yıl sürdü. Sezen son kez 1993'te gazeteci Ahmet Utlu'yla evlendi. Ancak kısa bir süre sonra ondan da ayrıldı.

ADNAN ŞENSES: 6 KEZ EVLENDİ

Ünlü sanatçı ilk evliliğini, 1961'de kendisinden yaşça büyük Suzan Yakar'la yaptı. İkili 1963'te boşandı. 1964'te Meral Tunalı ile evlendi. Dört yıl süren bu evlilikten Arzum adlı bir kızı oldu. Ardından, Ayten Kahraman'la nikah masasına oturdu, bu evlilik de bitti. Dördüncü evliliğini Londra'da, Christine adlı bir İngiliz kızıyla yaptı. Sonuç yine fiyasko oldu. 1984'te beşinci nikahını Hayal Devran'la kıydı, 6 ay sonra tek celsede boşandı. Adnan Şenses'in şimdiki eşi 1990'da nikah masasına oturduğu Lale Hanım...

SEDA SAYAN: 5 KEZ EVLENDİ

Seda Sayan'ın ilk kocası, Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç. 1987'de evlendiler. 6 ay sonra ayrıldılar. Sayan, ikinci evliliğini yine futbolcu olan Sinan Engin'le 1990'da yaptı. 1 yıl içinde oğlu Oğulcan dünyaya geldi, 5 yıl içinde boşandılar. Üçüncü evliliğini 1998'de Soner Yapcacık'la yaptı. Kısa süre sonra bu evliliğine de noktayı koyan Sayan, dördüncü kez nikah masasına işadamı Tuncay Kıratlı ile oturdu. 7 ay sonra bu ilişkisini de bitiren sanatçı, beşinci kez Gökhan Şükür'le evlendi. İkili çabuk ayrıldı

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title