Haberler

Sayan'a İsmail Yk Bestesi

Yeni albümü için 'Ah Aşkım' adlı şarkıda İsmail YK ile düet yapan Seda Sayan, "Albüm, astım tedavisi gördüğüm zamana denk geldi.

Yeni albümü için 'Ah Aşkım' adlı şarkıda İsmail YK ile düet yapan Seda Sayan, "Albüm, astım tedavisi gördüğüm zamana denk geldi. Çok zorlandım ama şu an iyiyim" dedi. Önceki gün Dikilitaş'taki stüdyoda İsmail YK ile buluşan Seda Sayan; "Düet yapma fikri nasıl oluştu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

HEPİMİZ BİRDEN COŞTUK

"Ben İsmail'in uğruna inanıyorum. Sesimizi de çok yakıştırıyorlar. Halk, bizi bir arada görmek istiyor... İsmail programıma geldiğinde, 'Albüm çıkartıyorum, bana şıkır şıkır bir şarkı lazım' dedim. 'Abla, tam senlik bir şarkım var' dedi. Şarkıyı getirdiği zaman hepimiz birden coştuk. " Sayan, "İsmail'in 'Ah Aşkım' şarkısını severek okudum" derken; İsmail YK da "Büyük bir isimle şarkı okumak ve şarkı yazmak çok güzel bir şey. Birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum" dedi.

SABAH

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title