Haberler

Savoy'da İlk'leri Yaşamaya Hazır mısınız?

Güncelleme:

Ferhat Göçer, Hüsnü Şenlendirici ve Asena aynı sahnede buluşuyor.

K.K.T.C.'nin ilk ve tek konsept oteli olan ve 2011 yılında gerçekleştirdiği Sezen Aksu, Sibel Can, Gülben Ergen, Enbe Orkestrası, Emel Müftüoğlu, Kibariye, Mustafa Ceceli, Muazzez Ersoy konser organizasyonları ile adından sıkça söz ettiren ve 2012 senesine de muhteşem bir başlangıç yapan The Savoy Ottoman Palace, misafirlerine yine ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

Sanat dünyasının yıldızları Savoy'da buluşuyor. 23 – 24 Mart tarihlerinde müzik ve sahne dünyasının dev isimleri Ferhat Göçer, Hüsnü Şenlendirici ve Asena Savoy Ottoman sahnesinde bir araya geliyor.

Farklı müzik türlerini dinleyenleriyle buluşturan sıra dışı sanatçı Ferhat Göçer son albümü "Seni Sevmeye Aşığım" ile önceki albümlerinin en güzel şarkılarını sahnede Savoy misafirleri için seslendirecek.

Ferhat Göçer öncesinde, Hüsn-ü Hicaz albümüyle büyük bir başarı yakalayan klarnet üstadı Hüsnü Şenlendirici kulakların pasını silerken ünlü oryantal Asena gözlere hitap edecek. İkinci kez birlikte sahne şovu yapacak olan sanatçılar canlı performansları ile Savoy Ottoman misafirlerine muhteşem 2 gece yaşatacak.

THE SAVOY OTTOMAN PALACE HAKKINDA GELENEKSEL OSMANLIYI KEŞFETMEYE HAZIR MISINIZ?

The Savoy Ottoman Palace yüksek kalite standartları ve geleneksel Osmanlı'nın sıcak misafirperverliğini biraraya getirecek şekilde tasarlanmıştır. Hizmetlerimiz bu anlayışı yansıtmayı ve konuklarımıza en iyiyi sunabilmeyi hedeflemektedir. Bu anlamda The Savoy Ottoman Palace, Kıbrıs Girne şehir merkezinde tektir ve özeldir. The Savoy Ottoman Palace'ın mimari tasarımı zengin, görkemli ve lüks klasik Osmanlı tarzını yansıtmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Ferhat Göçer Sezen Aksu Sibel Can Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title