Haberler

Saruhanlı'da Asfaltlama Çalışması

İl Özel İdaresi ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye bağlı bazı köy ve beldelerdeki toplam 30 kilometre yolda ikinci kat asfaltlama çalışması başlatıldı.

Saruhanlı'da Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce İl Özel İdaresi ile yapılan protokol çerçevesinde ilçeye bağlı bazı köy ve beldelerdeki toplam 30 kilometre yolda ikinci kat asfaltlama çalışması başlatıldı.

Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, asfaltlama çalışmasının ilk başlama noktası olan Nuriye ile Kumkuyucak Beldelerini birbirine bağlayan yoldaki çalışmaları inceledi.

Kaymakam Otcu, buradaki incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce İl Özel İdaresi ile yapılan protokol çerçevesinde bu yıl içinde ilçe genelinde toplam 30 kilometre ikinci kat asfalt çalışması yapacaklarını, bu çalışmalar için 297 bin 525 lira para ayırdıklarını kaydetti.

Kaymakam Otcu, KÖYDES Projesi kapsamında bu yılın ilk 6 ayında 7 köyde toplam 10 bin metrekare kilit parke döşendiğini, 1 köyde sondaj çalışması yapıldığını bildirdi.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title