Haberler

Şarkıcılığı Unuttu!

Ona Buna Laf Atarak Gündemde Kalan Yeşim Erçetin'in Ne Zaman Sivri Çıkışlarıyla Değil de Şarkılarıyla Gündemde Kalacağı Merak Konusu..

ONA BUNA LAF ATARAK GÜNDEMDE KALAN YEŞİM ERÇETİN'İN NE ZAMAN SİVRİ ÇIKIŞLARIYLA DEĞİL DE ŞARKILARIYLA GÜNDEMDE KALACAĞI MERAK KONUSU..

Eski eşi Ozan Orhon'la katıldığı program sayesinde adını duyuran, programda sarf ettiği 'Ozan beni hamileyken dövdü!', 'Ozan'ı erkek olarak görmüyorum!' gibi açıklamalarla prim yaparak kendini ön plana çıkarmaya çalışan Yeşim Erçetin şarkılarından çok yaptığı polemiklerle akılda kalıyor.

Bindiği son model lüks aracın babasının mı, sevgilisinin mi hediye ettiği yoksa aracın kiralık mı olduğu, sahillerde üstsüz yakalanması ve sürekli diğer popçulara söylediği sözlerle magazin gündemini meşgul eden Erçetin'in, gerçek işi şarkıcılığı unuttu.

Son olarak 'Kim kimin kucağına oturacak belli değil' diyerek bir çok şarkıcıyı zan altında bırakan Erçetin, artık İstanbul'da hiçbir mekandan rağbet görmüyor ve Anadolu'da düğünlerde sahne alıyor.. Erçetin'in bir hayran kitlesi olmadığı da bilinen bir gerçek..

Şarkısı için çektiği klip sebebiyle trafiği felç eden Yeşim Erçetin'in bu gündemde kalma çabaları, şarkıcılığından öne geçti. Şarkıcının neredeyse hiçbir şarkısının adı bile bilinmiyor.

YEŞİM ERÇETİN İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title