Haberler

Sarı-Kırmızılılar Şampiyonluk Balosu'nda Coştu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Galatasaray Taraftarlar Derneği, Galatasaray'ın 19'uncu şampiyonluğunu düzenledikleri baloyla kutladı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Galatasaray Taraftarlar Derneği, Galatasaray'ın 19'uncu şampiyonluğunu düzenledikleri baloyla kutladı.

Hotel Angelacoma'da düzenlenen baloya; Kaymakam Aziz İnci, Belediye Başkan vekili Yusuf Şen, AK parti Bursa eski Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Başsavcı Mehmet Özel, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, eski Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman ile çok sayıda davetli katıldı.

İnegöl Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Salim Kaplan, "19. şampiyonluğumuzu kutlamak üzere hep beraber buradayız. Geçen yıl 10-15 arkadaşımızla oturduğumuzda İnegöl'de Galatasaraylılar Derneği olmamasının büyük eksiklik olduğunu gördük. Derneğimizi geçtiğimiz yıl Ekim ayında kurduk. 49 üyemizle derneğimizin ilk kongresini gerçekleştirdik. Şimdi de derneğimizin ilk şampiyonluk etkinliğini, şampiyonluk balosunu gerçekleştiriyoruz. Nice şampiyonluklara" dedi.

Bursa Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Ozan Kozan ise, "Pazar akşamı başladığımız Bursa derneklerinin şampiyonluk balolarına bu akşam İnegöl'de devam ediyoruz. Pazartesi akşamı Bursa'da değerli Başkanımız Ünal Aysal, yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan ile birlikte Galatasaray Kongre Üyesi Sayın Valimizin de katılımıyla Bursa'daki gecemizi tamamladık. Taraftar derneklerimizle ilgili ciddi bir çalışmamız var. Başkanımız da bize bu konuda bir görev verdi. Galatasaray'ın verdiği en büyük ders, birbirimize sevgi ve saygı içerisinde sarılmaktır. Türkiye çok zor günlerden geçiyor ama unutulmaması gereken bir şey var ki, Galatasaraylı olmak vefayı gerektirir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sürpriz bir doğum günü pastası kesimi oldu. 47'nci yaşına basan milletvekili Sedat Kızılcıklı, kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü pastasını protokol üyeleri ile birlikte kesti.

Sürprizin ardından derneğe destek veren işadamlarına, üyelere, programa katılım gösteren protokol üyelerine teşekkür plaketleri verildi.

Salonun Galatasaray bayrakları ile dolduğu gecede Aslan şeklinde yapılan şampiyonluk pastası sarı-kırmızı ekip ve protokol üyeleri ile kesildi. Pasta kesimi sırasında Galatasaraylı ekip, 'Ağlama Fener' parçasını hep bir ağızdan seslendirdi. Salonda ayrıca oluşturulan GS Store'larda yüzde 10 indirimle satışlarda yapılırken, Ayhan Akman imzalı GS forması da açık artırma ile satıldı.

Üyeler, programın sonunda sahne alan ses sanatçısı Burak'ın seslendirdiği parçalarla coştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Kızılcıklı Ayhan Akman Galatasaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title