Haberler

Şanlıurfaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un, yarın sezonun açılışı dolayısıyla süper lig takımlarından Bursaspor ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladığı bildirildi.

Teknik direktör Kemal Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'un yeni sezon hazırlıklarının sürdürdüğünü belirterek, yarınki Bursaspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıç, Bursaspor maçının lig öncesi takımdaki eksiklikleri görme açısından önemli bir karşılaşma olacağını ifade ederek, "Yarınki maçta eksiklerimizi göreceğiz. Takımda, tedavisi devam eden Koray Avcı'nın dışında herhangi bir sağlık problemi bulunan oyuncumuz yok. Koray'ın dışında, yarın maçın gidişatına göre tüm oyuncularımız forma şansı bulabilir" dedi.

Süper ligin önemli takımlarından Bursaspor'un çok güçlü bir takım olduğuna dikkati çeken Kılıç, maça ilişkin çok ciddi bir iddialarının bulunmadığını ve maçın iddia pozisyonu taşıyacak bir nitelikte bulunmadığını söyledi.

Maçta her iki takımın da eksikliklerini görmesi açısından önem taşıdığına değinen Kılıç, şöyle devam etti:

"Her takımın kendi oyununu sergileyeceği özel bir maç olacak. Biz çok güçlü bir takıma karşı neler yapabileceğimizi göreceğiz. Güçlü bir ekibe karşı oynayacağız. Zaten normal bir hazırlık maçıdır. Seyir zevkinin yüksek olacağı bir maç ümit ediyoruz. "

Kemal Kılıç, katkılarından dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'e de teşekkür etti.

-"PROTOKOLÜN YOĞUN İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR"-

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu ise sarı-yeşilli ekibin sezon açılışı için görkemli bir etkinlik hazırladıklarını belirterek, saat 18. 00'de Deniz Seki'nin konseri, folklor ve havai fişek gösterileriyle başlayacak etkinliğin, saat 20. 00'de Şanlıurfaspor-Bursaspor özel maçıyla devam edeceğini söyledi.

Karşılaşmaya protokolün yoğun bir katılım göstermesini beklediklerini vurgulayan Saraçoğlu, başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik olmak üzere Bursa Valisi Şahabettin Harput, Şanlıurfa milletvekillerinin büyük çoğunluğu, bazı Bursa milletvekilleri, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra çok sayıda protokol üyesinin karşılaşmayı seyretmek için stada geleceğini ifade etti.

Saraçoğlu, GAP Arena Stadı'nda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Bursaspor kafilesinin yarın öğlen saatlerinde özel uçakla Şanlıurfa'ya geleceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, Şanlıurfaspor resmi internet sitesinden yarınki özel maç için kombine biletlerinin geçerli olduğu ve normal bilet fiyatlarının da yarı yarıya indirimli olduğu duyuruldu.

Söz konusu duyuruda bilet fiyatları, kale arkası 7, maraton 12, numaralı 15, VIP tribünü ise 25 lira olarak belirlendi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title