Haberler

Sanatçı Kahtalı Mıçı'dan Konser

Adıyamanlı Sanatçı Mustafa Aslan (Kahtalı Mıçı), annesinin vefatının 4. gününde konser verdi.

Adıyamanlı Sanatçı Mustafa Aslan (Kahtalı Mıçı), annesinin vefatının 4. gününde konser verdi.

Adıyaman Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Demokrasi Parkı'nda konser veren Aslan, birbirinden güzel parçaları ile müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Demokrasi Parkı'nda düzenlenen konsere, Adıyaman Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Cumhuriyet Savcısı Hakan Kan ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Konser boyunca vatandaşlardan baş sağlığı mesajı alan Aslan, annesinin vefatından dolayı mesaj yollayan herkese teşekkür etti. Konserde vatandaşların isteklerine göre şarkıları seslendiren Aslan, Türkçe ve Kürtçe seslendirdiği parçalarla müzikseverleri eğlendirdi.

Konserde konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Sanatçı Mustafa Aslan ile anılarını anlatarak, annesinin vefatına rağmen kendilerini kırmayarak konser veren Aslan'a teşekkür etti.

Konserden sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Sanatçı Mustafa Aslan,

"Annemin vefatının 4. günü olması nedeniyle buruk bir sevinç yaşadım. Bizler sonuçta sanatçıyız. Ekmek parası için çalışıyoruz. Ben Adıyamanlı hemşehrilerime söz vermiştim. Onun için konser verdim. Benim için gelen yüzlerce seyirciye çok teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Konserde Belediye Başkanı Büyükaslan, Sanatçı Mustafa Aslan'a plaket verdi.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title