Haberler

Sanat Ve Basın Camiası Kağıthane'yi Konuştu

Güncelleme:

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın mutat hale getirerek, her yıl uyguladığı "İstişare Toplantıları" devam ediyor.

06 Şubat Perşembe günü Saat 19:30 da, Kağıthane Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda gündeme gelen Kağıthane'deki gelişmeler, medya ve sanat boyutunda farklı değerlendirmelere sahne oldu. "Mekânsal Değişimler" CD sinin görsel olarak izlendiği programda, Kağıthane Belediyesinin hazırlayıp bastırdığı, Fotoğraf Sanatçısı Bünyamin Aygün'ün "Dört Mevsim Kağıthane" Fotoğraf Albümü de günün anısına armağan olarak davetlilere dağıtıldı.

İstişare Toplantısında, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan ve İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Telci, Belediye Meclis Üyeleri Adem Hanedar ve Ergun Keleş, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır, Kemal Çavuş, Mevlüt Öztekin, Mustafa Oğuz Toktekin, Ömer Kır ve İlgili Birim Müdürleri ile birlikte çok miktarda TV, Radyo, Yazılı Basın, İnternet Gazetecileri ve Sanat Camiasının değişik simaları da yer aldılar.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, geçen yılki İstişare Toplantısında da Sanat Ve Basın Camiasıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, değişik fikir ve görüşlerin kendilerinin ufkunu genişlettiğini belirtti. Bir yıl aradan sonra İlçedeki gelişmelerden de bilgi aktarmak için yine bir araya geldiklerini söyleyen Fazlı Kılıç, bu tür istişare toplantılarında beraber olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Dönüşüm çalışmalarına da değinen Başkan, İlçenin yapısal anlamda % 20 sinin yenilendiğini vurgulayarak kentleşmede Kağıthane'nin cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerlediğini belirtti.

Bu istişarelerden çok verimli neticeler aldıklarını söyleyen Fazlı Kılıç, benzeri toplantıları Mahalle Muhtarları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Eski ve Yeni Dönem Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Eğitim Camiası gibi guruplarla da yaptıklarını ifade etti.

Basın ve Sanat Camiası sırayla söz alarak, Başkanın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını ifade ederek, yeni fikir ve görüşlerini Başkan Fazlı Kılıç'a aktardılar. Başkana, ileriye yönelik çalışmalar hakkında da sorular yönelten davetliler, Kağıthane'de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunun altını çizdiler.

Davetlilerden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar veren Başkan Fazlı Kılıç, Kaçkar TV ve Tokat TV ile mini röportajlar yaptı. Program sonunda Basın ve Sanat Camiasıyla toplu hatıra resimleri çekilerek, bu güzel toplantı Basın tarafından kayıt altına alındı.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstişare Toplantısından memnuniyetlerini belirten davetlileri teker teker ellerini sıkarak uğurladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title