Haberler

Sanat Asistanı Selin Erdem Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haber.Gülseli ÖZDEMİR-Kamera.

Kağıthane'deki dizi çekimleri arasında freni boşalan minibüsün altında kalarak hayatını kaybeden sanat asistanı Selin Erdem son yolculuğuna uğurlandı

Haber: Gülseli ÖZDEMİR-Kamera: Ünsal ÇAKİN-İSTANBUL DHA

Dün akşam Kağıthane'deki dizi çekimleri sonrasında freni boşalan minibüsün altında kalarak hayatını kaybeden oyuncu sanat asistanı Selin Erdem (26), son yolculuğuna uğurlandı. Erdem'in cenaze namazı Kasımpaşa Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılındı. Cenazeye Erdem'in babası Musa, annnesi Hacer, ablası Sema ve abisi Serkan Erdem'in yanı sıra dizi ekibi ve oyuncular da katıldı. Cenaze sırasında Erdem'in ablası Sema Erdem'in ellerin yeşile boyalı olduğu dikkat çekti. Erdem'in eniştesi Mustafa Tunay, Selin Erdem'in resim yapmaya sevdiği için ablasının ellerini yeşile boyadığını söyledi. Cenaze namazına katılan dizi ekibi açıklama yapmaktan kaçındı. Cenaze namazının ardından sinema oyuncuları sendikası kurucu üyesi ve oyuncu Mehmet Ali Alabora, yaşanan olayları dizi setlerindeki sağlıklı çalışma koşulları olmamasına bağladı. Alabora, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda böyle bir olayın yaşanmasının çok acı olduğunu, yaşanan kutlamaların ardından böyle bir haber gelmesinin kötü olduğunu belirtti. Sinema Emekçileri Sendikası genel bakanı Zafer Ayden de yaşanan olayın acı olduğu ve bunun son olmayacağını belirtti. Oyuncu Janset ise "25 yaşındaki gencecik bir kızı kaybettik. Bundan 4 yıl önce de 2 genç kızı kaybetmiştik. Bu konuda çalışmalarımız sürdüreceğiz" dedi. Erdem'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kulaksız Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Alabora Kasımpaşa Kağıthane Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title