Haberler

Samsun İç Bölge Belediyeler Birliği 2011 Yılı İlk Toplantısı Havza'da Yapıldı

Samsun İç Bölge Belediyeler Birliği 2011 Yılı İlk Olağan Toplantısını Samsunun Havza İlçesinde Yapıldı

Samsun İç Bölge Belediyeler Birliği 2011 yılı ilk olağan toplantısını Samsunun Havza ilçesinde yapıldı.

Havza Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan Samsun İç Bölge Belediyeler Birliği 2011 Yılı ilk olağan toplantısına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Asarcık Belediye Başkanı İbrahim Yüce, Ilıca Belediye Başkanı Erol Pepeç, Bekdiğin Belediye Başkanı Halit Ulusoy, Narlısaray Belediye Başkanı Ali İhsan Üzeri, Göl Belediye Başkanı Ahmet Avcı, Samsun İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Çevre Yönetimi Şube Müdürü Mustafa Baş, Belediye Meclis Üyeleri Hayrettin Şahin, Kazım Yıldız, Yılmaz Gürel, Adem Akgül, Hasan Tunç, Ahmet Avcı ve Ahmet Sancak katıldılar.

Toplantıda ilk olarak katı atık bertaraf tesisi ile ilgili görüşmeler yapıldı. Daha sonra birlik encümen ve bütçe komisyonu seçimlerine geçildi. Yapılan oylamada birlik encümenliğine Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün ve Asarcık Belediye Başkanı İbrahim Yüce seçildi.

Bütçe Komisyonu ise birlik üyeleri ise belediye meclis üyelerinden Kazım Yıldız, Yılmaz Gürel, Hasan Tunç, Ahmet Avcı ve Ahmet Sancak'tan oluştu

Seçimlerin ardından birliğin 2011 yılı tahmini bütçesi görüşülerek onaylandı. Birliğin 2011 tahmini bütçesi 1 Milyon 880 bin lira olarak belirlendi.

Samsun İç Bölge Belediyeler Birliği ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada, 'Birliğimiz adına olumlu bir toplantı gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz toplantıda, bir yıllığına birliğimizde encümen ve bütçe komisyonunda görev yapacak arkadaşlarımızı belirledik. Ayrıca birliğimizin tahmini bütçesi görüşülerek onaylandı' dedi.

(ÖU-EDİ-ÜNS) - SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title