Haberler

Samsun'da Polis Haftası Etkinlikleri

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167.yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Demirok, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mustafa Demirok, Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Makamındaki kabulde konuşan Vali Aksoy, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Emniyet teşkilatının 167 yıldır huzur ve güvenliğin sağlanması adına önemli faaliyetler yürüten güvenlik birimlerinden biri olduğunu vurgulayan Aksoy, şöyle devam etti:

"Emniyet teşkilatımız bugüne kadar sadece can ve mal güvenliği adına değil, vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna terörle mücadele adına da önemli çalışmalar ortaya koydu. Güvenlik olmadan hiçbir şey olmaz. Güvenliği sağlayamadığımız hiçbir yerde diğer faaliyetleri gerçekleştirmemiz mümkün değil. O yüzden halkımızın güven ve huzur içinde yaşaması çok önemli ve bu konuda da nüfusun büyük bir çoğunluğuna bu hizmeti götüren emniyet teşkilatı geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu görevini yerine getirecektir."

Emniyet müdürü Çelik, Vali Hüseyin Aksoy'a üzerinde Samsun'da yapılması planlanan yeni emniyet müdürlüğü binasının fotoğrafı bulunan bir kupa hediye etti.

Ziyarete emniyet müdür yardımcıları, polis memurları ve öğrenciler katıldı.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aksoy Hulusi Çelik 19 Mayıs Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title