Haberler

Samsun´Da Kabotaj Bayramı Coşkusu

Yüzme ve Yağlı Direk Yarışları Nefes Kesti

YÜZME VE YAĞLI DİREK YARIŞLARI NEFES KESTİ

Samsun'da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde renkli görüntüler yaşandı. Yağlı direk ve yüzme yarışlarında vatandaşlar birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Samsun'da da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Batı Park sahilinde düzenlenen etkinliklerin bir bölümü yağan yağmur altında gerçekleştirildi. Kutlamalar kapsamında ilk olarak yüzme yarışları düzenlendi. Yarışlara katılan vatandaşları yakınları sahilde heyecanla izledi. Daha sonra yağlı direk yarışması yapıldı. Yağlı direğin en ucunda bulunan bayrağı alabilmek için mücadele etti. Bu sırada renkli görüntüler oluştu. Yarışı Çağlar Karaaslan kazandı. Yüzme yarışlarında ise 12-14 yaş grubunda Onurcan Yetkin, gençler kategorisinde Ayberk Yıldız ve Burak Pehlivan, yıldızlar kategorisinde Mustafa Adıgüzel, 21-30 yaş grubunda Ömer Caner Deniz birinci oldu. Yarışmayı kazananlara Samsun Vali Vekili Mesut Taner Genç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Samsun Sahil Güvenlik Bölge Komutan Vekili Deniz Kıdemli Albay Ahmet Türkmen, Denizcilik Müsteşarlığı Samsun Bölge Müdürü Süleyman Uzunçakmak tarafından madalya ve bir çeyrek altın verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title