Haberler

Samsiad'dan Bektaş'a Ziyaret

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (Samsiad) Başkanı Resul Tüfekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı Makamında Ziyaret Etti. 26 Ocak'ta Yapılan Genel Kurulda Yönetimi Devralan Resul Tüfekçi, Samsiad'ın Bundan Önce Olduğu Gibi Bundan Sonra da Şehrin Ekonomisinin Sorunlarıyla Çok Yakından İlgileneceğini ve Gerçekçi Çözüm Önerileriyle Faaliyetlerini Sürdüreceğini...

Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAMSİAD) Başkanı Resul Tüfekçi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ı makamında ziyaret etti. 26 Ocak'ta yapılan genel kurulda yönetimi devralan Resul Tüfekçi, SAMSİAD'ın bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrin ekonomisinin sorunlarıyla çok yakından ilgileneceğini ve gerçekçi çözüm önerileriyle faaliyetlerini sürdüreceğini ifade etti. SAMSİAD'ın Samsun'daki önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olduğuna dikkat çeken Başkan Adem Bektaş, "Şahsınızda size ve ekibinize yeni görevinizde başarılar dilerim. Şehrin gelişmesine katkı sağlayacağınıza inanıyorum" diye konuştu.

(SAM-SA) 25.04.2008 11:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title