Haberler

Sakarya Valisi Mustafa Büyük Kocaali'de

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Kocaali ilçesinde Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı binasının açılışını yaptı.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Kocaali ilçesinde Devlet Hastanesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı binasının açılışını yaptı. Büyük daha sonra ilçede çeşitli incelemelerde bulundu.

Vali Büyük 'in Kocaali ziyaretine Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Sakarya Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Aslan, Sakarya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, Sakarya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Bektaş, Sakarya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Keskin katıldı. Vali Büyük ve heyeti ise Kocaali Kaymakamı Mustafa Cihat Feslihan, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ve Kocaali İlçe Emniyet Müdürü Önder Kavak karşıladı.

Vali Büyük, ilk olarak Kocaali de yeni yapılan Kocaali Devlet Hastanesi ve Kocaali İlçe Jandarma Komutanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

İlçede Kirazlı Köyünü ziyaret eden Vali Büyük, burada köyün halk pazarını gezdi ve pazar esnafı ile sohbet etti. Köy kahvesinde köylülerin sorunlarını dinleyen vali Büyük'e sağlık ocakları ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları Aktaran Kirazlı Köyü Muhtarı Necmi Çatalbaş,

"Sağlık ocağımızda doktor yok. Koskoca sağlık ocağımız boş olarak duruyor. Burada sadece bir hemşiremiz görev yapıyor. Sağlık ocağımıza aile hekimi ve gerekli teçhizat verilmesini sağlık ocağımızın yeniden donatılmasın istiyoruz" derken Vali Büyük bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi.

Sonrasında Koğukpelit ve Açmabaşı köylerini ziyaret eden Büyük, Açmabaşı Köyünde bulunan Açmabaşı Köyü Sınırlı Sorumlu Tarımsal Kalkınma Koopparetifi'nde yürütülen çalışmaları inceledi. Gıda, tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2 yıl ödemesiz 6 yıl vadeli toplam 8 yıl geri ödemeli olarak köylülere verdiği süt inekleri ile yürütülen proje hakkında bilgi alan Büyük, daha sonra Melen Projesi kapsamında sular altında kalacak olan Ortaköy Beldesini ziyaret etti.

Ortaköy Belediye başkanı Cemal Angın tarafından karşılanan Büyük, beraberindeki heyet ile birlikte istimlak çalışmaları ile bilgi alarak durum değerlendirmesi yaptı. Melen Projesi kapsamında önümüzde yıllarda tamamen sular altında kalacak olan belde'de halkın ortak sıkıntıları olan yerleşim yeri belirsizliğinin halen sürdüğünü ve bu konuda bir çalışma olup olmadığının sorulduğu Vali Büyük, "Şu an için bu konuda herhangi bir projemiz yok. Ancak arkadaşlarımız çalışmalara devam ediyor" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title