Haberler

Sakarya'da Yerel Yönetimler

Sakarya'nın Pamukova İlçesi Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Birim Müdürleriyle Yaptığı Toplantıda, 2007 Yılında Daha Fazla Çalışma İstediğini Dile Getirdi.

Sakarya'nın Pamukova İlçesi Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, birim müdürleriyle yaptığı toplantıda, 2007 yılında daha fazla çalışma istediğini dile getirdi.

Pamukova Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan, birim müdürleriyle yeni yılın ilk değerlendirme toplantısını yaptı. 2007 yılında, daha fazla iş üretilmesini isteyen Turan, "Pamukova Belediyesi olarak 2006 yılında başarılı çalışmalara imza attık. Bu başarılı çalışmaların 2007 yılında da artarak devam etmesi gerekiyor. Geriye bakmayacağız. Göreve başladığımız ilk günkü gibi heyecan ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Pamukova'nın gelişmesi, büyümesi, güzelleşmesi için tüm gücünüzü ortaya koymanızı istiyorum“ dedi.

Fen İşleri Müdürü Nedim İhtiyar, Muhasebe Müdürü Fatma Sağlam, Garaj ve İtfaiye Müdürü Sefer Erkan, Zabıta Komiser vekili Hasan Kayacan, Yazı işleri Müdürü Vasfiye Karagözoğlu, Gelir Müdürü Nevzat Sever, Su İşleri Teknisyeni Mehmet Kiraz ve Su İşleri Müdürü İbrahim Karagözoğlu de, toplantıda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

(MK-AK)

17.01.2007 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title