Haberler

Şahinbey Belediyesine Ziyaret

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bursa Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Kenan Akan ve Halil Döner ile İmar Müdürü Ahmet Donbahoğlu ve Özel Kalem Müdürü Orhan Molasalih, belediye tarafından hizmete sunulan Bostancı kültür evi, Şahinbey...

Bursa Osmangazi Belediyesi yetkilileri, Şahinbey Belediyesini ziyaret etti

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bursa Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Kenan Akan ve Halil Döner ile İmar Müdürü Ahmet Donbahoğlu ve Özel Kalem Müdürü Orhan Molasalih, belediye tarafından hizmete sunulan Bostancı kültür evi, Şahinbey Parkı ve Savaş Müzesi ile çalışmaları devam eden kentsel dönüşüm alanları Nuripazarbaşı, Yazıcık, sokak sağlıklaştırma, Mavikent Konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, hanımlar yüzme, spor ve kültür merkezi ile Güneykent park ve sosyal tesis alanlarını gezdi.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Akan, Şahinbey Belediyesinin övünülecek çalışmalar yaptığını kaydetti.

Belediyenin eski yerleşim yerlerinde tarihi yapıların restorasyonu ve çarpık yapılaşmanın olduğu alanlarda kentsel dönüşüm çalışmalarının örnek olduğunu ifade eden Akan, "Bu çalışmaları yerinde tek tek gezdik gördük. Bunun çok istikrarlı bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. Dolayısıyla biz bunun diğer illere de örnek olacağını düşünüyoruz. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na ve ekibine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çalışmaların tüm Gazianteplilere hitap ettiğini kaydeden Halil Döner de Gaziantep'in geleceği için çok önemli projelere imza atıldığını, Gaziantep ve Şahinbey'in yeniden inşa edildiğini belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Halil Döner Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title