Haberler

Sağlık Çalışanları İçin Yarışma

Karabük Sağlık Müdürlüğü, "Sevgi En İyi İlaçtır" kısa film, öykü ve fotoğraf yarışması düzenlendiğini bildirdi.

Karabük Sağlık Müdürlüğü, "Sevgi En İyi İlaçtır" kısa film, öykü ve fotoğraf yarışması düzenlendiğini bildirdi.

Müdürlüğün yazılı açıklamasında, Sağlık Bakanlığı'nın çeşitli birimlerinde görev yapan sağlık çalışanlarının mesleki birikim ve becerilerini sanat yoluyla ifade etmeleri, kişisel gelişimlerini teşvik ederek çalışma motivasyonlarının arttırılması amacıyla yarışma düzenlendiği belirtildi.

Yarışmanın sağlık çalışanlarının, hastaların sağlıklarına kavuşması için gösterdikleri çaba, görev başındaki deneyim ve izlenimlerini kısa film, öykü ve fotoğraflara dönüştürme ana temasıyla düzenlendiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Yarışma kısa film, fotoğraf ve öykü olmak üzere üç ana kategoride düzenlenmiştir. Yarışma Sağlık Bakanlığı'na bağlı birimlerde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına açıktır. Bir katılımcı yarışmaya her kategoride en fazla üç eser gönderilebilir. Eserler 1 Şubat tarihine kadar bakanlığımıza elden veya posta yoluyla teslim edilebilir. Her bir kategorideki 1. eser için 20 bin, 2. eser için 15 bin, 3. eser için de 10 bin lira ödül verilecektir. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri 14 Mart Tıp Bayramı'nda düzenlenecek kutlama etkinliğinde verilecektir."

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Sağlık Bakanlığı Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title