Haberler

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu Açıklaması

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İzmir'de verdiği mesajda; "Kadınımızı vitrin unsuru olarak değil asli unsur olarak hak ettiği güçte yaklaşım sergilememiz gerekiyor" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde İzmir'de verdiği mesajda; "Kadınımızı vitrin unsuru olarak değil asli unsur olarak hak ettiği güçte yaklaşım sergilememiz gerekiyor" diye konuştu.

Hükümetin kabine değişikliği sonrasında ilk kez İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun kentteki üçüncü durağı partisinin il başkanlığı oldu. Sabah saatlerinde Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde Anne Sütü Bankası projesine ilişkin hastane yetkililerinden bilgi alan Müezzinoğlu, ardından İzmir Valisi Cahit Kıraç ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldi. Ardından partisinin il başkanlığını ziyaret eden Müezzinoğlu, burada kadın partilileri ile bir araya geldi. Bakan Müezzinoğlu, yaptığı açıklamada, parti binasının estetiğini bir atasözü ile ifade etti. Bakan Müezzinoğlu; hem gönül hem de mekan güzelliğini gördüğünü anlatarak şunları söyledi: "Mekanla Türkçemizde güzel bir söz var: Aslan yattığı yerden belli olur, AK Parti 'de çalıştığı yerden belli olur. Çalışan mekanın hakikaten hem çalışma verimliliğine uygunluğu, hem de estetiği zerafeti gerçekten tebrik ediyorum. Ama bunu verimli sonuçlara dönüştürmek de siz İzmirli AK Partililere düşüyor. İnşallah güzel hizmetleri burada yapmak nasip olur. Bizler de her zaman desteklerimizi sunacağız."

SAĞ AYAK ERKEKSE SOL AYAK KADIN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne ilişkin değerlendirmede bulunan Bakan Müezzinoğlu, kadının medeniyet yolculuğundaki yerinin önemini anlattı.Bakan Müezzinoğlu; bugün Dünya Kadınlar Günü olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemizin tüm kadınlarını tebrik ediyorum. Kadınımızın medeniyet yolculuğunda rolü çok önemli olduğuna inanıyorum. Medeniyet yolculuğunda asli unsur olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte daha da güçlü olabilmesi adına AK Partinin özellikle Başbakanımızın vizyonu ile yeni bir ivme kazanacağına inanıyorum. Çünkü sağlıklı bir yolculuk sağlıklı sağ ve sol ayaktan geçer. Bir medeniyet yolculuğun da sağ ayak erkekse sol ayakta kadındır. İkisinin de sağlıklı uyumlu yürüyüşünden geçer. Dolayısı ile kadınımızın ve erkeğimizin topluma karşı sorumluluğu hem de kendi fıtratlarından kaynaklanan zenginliklerini hep birlikte gerek özelinde gerek toplumsal yaşama daha güçlü aktarmaları bizi medeniyet yolculuğunda güçlü yapar. Bu anlamda kadınımızı en az erkek kadar merkeze alıp birlikte güçlenebilmeyi birlikte güçlü yolculuk yapabilmeyi bu yine aile ortamından başlanarak sağlıklı bir toplum sağlıklı ailelerden geçer. Sağlıklı aileler de kadınıyla erkeğiyle güçlü aileler oluşturmaktan geçer. Bir sağlık bakanı olarak beni birinci derecede tedaviler ve sağlık hizmetlerinin iyi sunumu ilgilendiriyor. Ama aynı oranda sağlıklı gelecekler de ilgilendiriyor. Bunu sadece gündelik söylem değil 365 güne yayabileceğimiz bir hayat yaşam felsefesi ve medeniyet anlayışı olması gerekiyor.Kadını vitrin unsuru değil, asli unsuru olarak hak ettiği güçte yaklaşım sergilememiz gerekiyor." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu İzmir Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title