Haberler

Şafak Vaktinde Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da şafak vaktinde uyuşturucu operasyonu- Merkez Yıldırım ilçesindeki iki mahallede eş zamanlı düzenlenen operasyonda.

Bursa'da şafak vaktinde uyuşturucu operasyonu- Merkez Yıldırım ilçesindeki iki mahallede eş zamanlı düzenlenen operasyonda. 22 kişi gözaltına alındı- Bacaya ve çatıya gizlenen uyuşturucular, özel eğitimli narkotik köpeği tarafından bulundu Bursa'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda, 22 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarını takibe aldı.Yaklaşık 3 aylık takip sonucu uyuşturucu sattığı delillendirilen kişilere yönelik çalışma başlatıldı. Ekipler, şafak vaktinde merkez Yıldırım ilçesi Anadolu ve Beyazıt mahallelerindeki önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Özel Hareket Şube Müdürlüğüne bağlı polislerin evlerin kapılarını "koç başı" ile kırarak içeri girdiği operasyonda, bacaya ve bir evin çatısına gizlenen uyuşturucular, özel eğitimli narkotik köpeği "Alfa" tarafından bulundu.Evlerde yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.Gözaltına alınan 7'si kadın 22 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. -

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title