Haberler

Tüp Mide Ameliyatı Olan Adam, Ameliyattan 2 Ay Sonra Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Denizli'de 34 yaşındaki adam, eşiyle birlikte Aralık'ta zayıflamak için tüp mide ameliyatı oldu. Bir süre sonra dikişi patlayan adam, ameliyattan 2 ay sonra yaşamını yitirdi.

Denizli'de Sırakapılar Mahallesi'nde yaşayan 34 yaşındaki Serdar Çelik, eşiyle birlikte Aralık ayında zayıflamak için tüp mide ameliyatı oldu. Bir süre sonra dikişi patlayan Çelik, yoğun bakımda tedaviye alınırken, ameliyattan iki ay sonra yaşamını yitirdi.

TÜP MİDE AMELİYATI OLDU

Sırakapılar Mahallesi'nde yaşayan ve geçen yıl Temmuz ayında evlenerek yaşamını Esra Çelik'le birleştiren oto modifiye ustası Serdar Çelik, 147 kilo olduğu için toplumda tüp mide olarak bilinen sleeve gastrektomi ameliyatı olmaya karar verdi. Eşi Esra Çelik de kilolu olduğu için karı koca birlikte ameliyat olmaya karar verdi. Serdar Çelik ve eşi, geçen 21 Aralık'ta özel bir hastanede aynı gün tüp mide ameliyatı oldu.

SU İÇİNCE FENALAŞTI VE HASTANEYE KALDIRILDI

Çelik çifti, ameliyatın ardından dört gün müşahede altında tutuldu, ardından taburcu edildi. Taburcu olduktan sonra evine dönen Serdar Çelik, üç gün sonra bir bardak su içince fenalaştı ve ameliyat olduğu hastaneye kaldırıldı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Midesindeki ameliyatta atılan dikişlerin patladığı belirlenen Çelik, yoğun bakıma alındı.

AKCİĞERİNDE ÖDEM OLUŞTU

Mide sıvısının iç organlara yayılması sonucu akciğerinde ödem oluşan genç, 45 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi.

YAPILAN TEDAVİLERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Daha sonra özel hastaneden Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Serdar Çelik, burada 10 gün daha yoğun bakımda kaldı. Ancak Çelik, yapılan tedavilere rağmen kurtarılamadı. Evlendikten beş ay sonra kilolarından kurtulmak için eşiyle birlikte tüp mide ameliyatı olan gencin, ölümü ailesini yasa boğdu. Genç otomobil ustası, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Selam:

Şişman olsanızda yapmayın ameliyat falan. Bende 94 kiloydum 15 gündür fazla yemeyi ksıtım 89. 5 olsum. Yavaş yavaş. Perhizi bozarsanız yeniden başlayın. Nasıl olsa bozdum yemeye devam demeyin.

62
0
yanıtYanıtla
para bizi şımartmasın:

yemediğimiz zaman yazıflıyoruz. . bakın afrikaya suriyeye bir deri bir kemik

28
3
yanıtYanıtla
CHP,Li:

biz chp, liler cok raki ictigimiz icin, midelerimiz heü cürüktür, , tüm chp, liler midelerini aldirmalari lazimdir.

5
6
yanıtYanıtla
dost:

benim arkadaşımda ameliyatta kurtarılamadı ve daha 25 yaşındaydı. neden olduğu önemli değilde kafasından kurşun yiyen adamı yeniden canlandırıp, maddiyatı çok fazla olmayanın kaderine terk edilmediği gün ancak güneş daha parlak doğar. .

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title