Haberler

Rus Rehberlerin Tekne Turu Zehir Oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, katıldıkları tekne turunda içtikleri viskiden zehirlendikleri ileri sürülen 8 Rus turist rehberi, hastanelik oldu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, katıldıkları tekne turunda içtikleri viskiden zehirlendikleri ileri sürülen 8 Rus turist rehberi, hastanelik oldu. Aynı teknedeki 4 Rus rehber tedbir amacıyla hastaneye çağrılarak, gerekli tahlil ve tetkikleri yapıldı.

Rus turist rehberleri Anha Zhanna Steklova, Alina Shangoreeva, Victoria Konyaeva, Albina Voskova, Kristina Yuzvuk, Yekaterinaburg Olga Khudoeleva, Anton Cepbethink, Ekaterina Malakhova, Anastasia Eremkiva, Elena Zubakova, Augill Azalyaeva, Victoria Nikolaevna dün saat 22. 30 sıralarında Gümbet Limanı'ndan, 'Orkan 5' adlı tekne ile denize açıldı. Gece boyunca mehtabı izleyen Rus rehberlere, teknede viski ikram edildi. Saat 04. 00'da sona eren gecenin sonunda Rus rehberler otellerine döndü. Ancak, baş dönmesi ve kusma şikayeti başlayan Rus rehberlerden 6'sı Bodrum Devlet, 1'i Üniversal Hospital ve 1'i de Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alkol zehirlenmesi teşhisi konulan rehberler, tedaviye alındı. Tekne gezisine katılan diğer dört Rus rehber de tedbir amacıyla kaldıkları otelden alınıp, Bodrum Devlet Hastanesi'ne getirilerek, gerekli tahlil ve tetkikleri yapıldı.

Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki 10 rehberden, durumu ağır olan 7'si bugün saat 18. 00 sıralarında Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Rehberlerin teknede ikram edilen ve kaçak olduğu ileri sürülen viskiden zehirlendikleri idida edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, 'Orkan 5' isimli tekne hakkında Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından seferden men cezası verilip, tutanak tutuldu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, sezon öncesinde böyle bir olayın yaşanmasının üzücü olduğunu söyledi. Gökbel, "İnşallah bu olay, yetkililerin önlem alması ve sezon içinde böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için uyarı olur" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title