Haberler

Rize'de Sporcu Eğitim Kompleksi Temeli Atıldı

Rize'nin Çaykent beldesinde 200 yataklı sporcu kompleksinin temeli atıldı.

beldesinde 200 yataklı sporcu kompleksinin temeli atıldı. Spor kompleksinin temel atma törenine Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Ulusal Çay Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı ile vatandaşlar katıldı.

Erkayıran, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, tesisin bir yılda tamamlanacağını belirterek, "Spor eğitim merkezi 7 milyon 800 bin 150 liraya mal olacak. İnşaat 500 günlük bir süre içinde tamamlanacak. İnanıyorum ki bu tesis ülkemize çok sayıda sporcu yetiştirecektir" dedi.

Bakırcı ise Rize nüfusunun yoğunluğunun Çaykent beldesinde olduğunu ifade ederek, "Güney çevre yolunun yapılması ve tünel ile birlikte bölge çok daha aktif hale gelecek. Sporcu eğitim tesisi ile bölge gençleri ve farklı illerden gelecek çocuklarımız çok iyi imkanlara kavuşacak" diye konuştu.

- RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title