Haberler

Rize'de Bakanın Katılımıyla Sempozyum Düzenlenecek

Rize'de Gümrük ve Ticaret Bakan Hayati Yazıcı'nın katılımıyla sempozyum düzenlenecek.

Rize'de Gümrük ve Ticaret Bakan Hayati Yazıcı'nın katılımıyla sempozyum düzenlenecek.

Rize Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Rize Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) işbirliğiyle "Rize Sektörel Kalkınma Sempozyumu" düzenleneceği belirtildi.

Sempozyuma Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakırcı, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Köymen ile çok sayıda akademisyenin katılacağı ifade edilen açıklamada, Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek sempozyumun 23 Şubat perşembe 09.30'da başlayacağı kaydedildi.

- RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Kemal Yardımcı Doğu Karadeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title