Haberler

Reklam mı Gerçek mi?

Pop Yıldızı Michael Jackson'ın Müslüman Olduğu İddia Edildi.

Pop yıldızı Michael Jackson'ın Müslüman olduğu iddia edildi.

The Sun gazetesinin ve El Arabiya televizyonunun haberine göre, son yıllarda yasal ve mali konularda çektiği sıkıntılarla gündeme gelen şarkıcı, ABD'nin Los Angeles kentinde bir müzisyen arkadaşının evinde İslam dinine geçti.

Jackson'ın, dinini değiştirmesine Müslüman olduktan sonra adını Yusuf İslam yapan şarkıcı Cat Stevens da tanıklık etti.

Michael Jackson'ın, İslam dininin kuralları gereği şahadet getirdiği ve ismini Mikael olarak değiştirdiği de kaydedildi.

Son yıllarda mali sıkıntı çeken Amerikalı şarkıcının başı yasal konularda da derde girdi. Bahreyn Prensi Şeyh Abdullah Bin Hamad El Halife, Amerikalı ünlü pop yıldızı Michael Jackson'a, albüm anlaşmasını yerine getirmediği için İngiliz mahkemesinde dava açtı.

Prensin avukatı Behkum Tanki, Londra Yüksek Mahkemesi'ne yaptığı başvuruda, müvekkilinin, Michael Jackson'a yeni bir albüm çıkarması, otobiyografi yazması ve konser vermesi için 2005 yılından bu yana ödemeler yaptığını, ancak Jackson'ın, anlaşmasını yerine getirmediğini öne sürmüştü.

Michael Jackson, çocuklara taciz davasından yargılanarak, beraat ettiği 2005'ten sonra kraliyet ailesinin konuğu olarak Bahreyn'de kalmıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title