Haberler

Reha Muhtar, DAÜ`de 'Türkiye`de Futbol Ve Beşiktaşımız Konulu Söyleşi'nin Konuğu Oldu

"Türkiye`de Futbol Ve Beşiktaşımız" Adlı Söyleşi 18 Mayıs 2011 Çarşamba Günü, Saat 16:00`da Aktivite Salonu`nda Gerçekleştirildi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'ne bağlı Beşiktaşlılar Kulübü tarafından organize edilen ve tecrübeli spor yorumcusu Reha Muhtar, beşiktaş çarşı grubu liderleri alen markaryan ile ayhan güner ve başarılı spor spikeri Erdem Ulus`un konuşmacı olarak katıldıkları "Türkiye`de futbol ve Beşiktaşımız" adlı söyleşi 18 mayıs 2011 çarşamba günü, saat 16:00`da aktivite salonu`nda gerçekleştirildi.

Yoğun tezahüratlar eşliğinde salona giren konuklar ayakta alkışlandılar. Söyleşi Beşiktaşlılar Kulüp başkanı Çağatay Saltık`ın yapmış olduğu açılış konuşması ile başladı. Başkan konuşmasında bu sene içerisinde kulüp olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsetti. Soru-cevap kısmına geçilmeden önce ise konuklar kısaca genel bir lig değerlendirmesi yaptılar. İlk olarak sözü alan başarılı spor yorumcusu Reha Muhtar Beşiktaş takımını marka değeri açısından iyi, fakat futbol kalitesi açısından başarılı bulmadığını belirtti.

Soru-cevap kısmına gelindiğinde ise, salondaki izleyiciden gelen sorular daha çok gündem konusu olan transferlerle alakalı idi. Bunun üzerine spor spikeri Erdem Ulus aracılığı ile bir ilk gerçekleştirilerek Avrupa Ligi Kupası final maçını anlatmak üzere İrlanda`da bulunan spor spikeri Ertan Şener ile canlı bağlantı gerçekleştirildi.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan spor spikerinin Beşiktaş Kulübü`nün önemli bir futbolcu ile anlaşmaya varmak üzere olduğunu açıklamasıyla birlikte Beşiktaşlı taraftarlar tezahüratlarla coştular. Transfer konusuyla ilgili olarak Beşiktaş çarşı grubu lideri Alen Markaryan ise doğru yerde doğru transferi yapmanın öneminin altını çizdi.

Söyleşinin sonunda Beşiktaşlılar Kulüp Başkanı Çağatay Saltık konuklara plaketlerini takdim etti. Daha sonra yine Beşiktaşlı taraftarların çoşkulu tezahüratları eşliğinde konuklar uğurlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title