Haberler

Ragbi Şampiyonası Pazarcıkta Yapılacak

Güncelleme:

Bayanlar Ragbi Şampiyonası 10 şehirden yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde gerçekleşecek.

27-28 Nisan'da Pazarcık'ta yapılacak olan Ragbi şampiyonasının yapılacağı alanı gezen Pazarcık kaymakamı ve belediye başkanı ragbinin tarihte ilk defa doğu ve güneydoğuda yapılacağını belirtti.

Şampiyonaya Türkiye'nin çeşitli illerinden 10 takım ve yaklaşık 150 sporcu'nun katılımıyla 3 gün sürecek. Aynı zamanda Ragbi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya'nın ve Belediye Başkanı Kamil Dalkara'nın şampiyonanın Pazarcık'ta yapılması için çok çaba sarf ettikleri ve amaçlarının Pazarcık ilçesinin güzel faaliyetlerle anılmasından memnuniyet duyacaklarını belirttiler.

Şampiyonaya ODTÜ (Ankara), Edirnespor (Edirne), Aqua Gençlikspor (Eskişehir), 222 Gençlik ve Spor (Eskişehir), 1919 Mayıs (Samsun), Örnekspor (Eskişehir), Yenikentspor (Eskişehir), Bostanlı (İzmir), Hacettepe (Ankara), Karamürsel (Kocaeli) takımları mücadele edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Eskişehir Pazarcık Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title