Haberler

Moskova'da Açılan PYD Bürosunda Skandal Türkiye Haritası

Güncelleme:

PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan PYD, Rusya'nın başkenti Moskova'da temsilcilik açtı. Temsilcilikte bulunan haritada ise Türkiye'nin doğu kısmı Kürt bölgesi olarak gösterildi.

Türkiye'nin terör örgütü olarak gördüğü PYD, Rusya'da temsilcilik açtı. Temsilcilikte bulunan bir haritada Türkiye'nin doğu kısmını da içine alarak işaretlenen bölge Kürt bölgesi olarak gösterildi.

ABD, ALMANYA VE FRANSA'DA DA AÇMAYI PLANLIYORLAR

Rusya'nın başkenti Moskova'da terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin temsilciliği açıldı. PYD temsilciliğin Rusya Adalet Bakanlığına bağlı olarak sivil toplum kuruluşu statüsünde olacağı kaydedilirken açılışa katılan Rusya Kürtleri Ulusal ve Rusya Kürtleri Ulusal ve Kültürel Federal Otonomisi Eş Başkanı Ferhat Patiyev, bu büronun uygulamada bir büyükelçilik gibi çalışacağını söyledi. Patiyev benzer büroların ayrıca Washington, Berlin ve Paris'te de açılmasının planlandığını kaydetti.

TÜRKİYE'NİN DOĞUSUNU KÜRT BÖLGESİ OLARAK GÖSTERDİLER

Öte yandan temsilcilikte bulunan bir haritada Türkiye'nin doğu kısmını da içine alarak işaretlenen bölgenin Kürt bölgesi olarak gösterilmesi dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Demokratik Birlik Partisi Türkiye Moskova Rusya Dünya Haberler

500

Yorumlar (316)

KÜRTMobil-ANDROID:

Turkiyenin tamamı kurtlerindir.1 karsndan bile vazgecmeyiz hakmızdır sokea soke alrız gerekirse neyseki din kardeslerimiz

37
116
yanıtYanıtla
Son Osmanlı:

Ulan bu Kürtleri de kullanmayan millet yok valla bir harita çizip eline silahı ver sazan gibi atlıyorlar...sonra mermiyi yedilermi gaz veren ülke yok arkada... Bakın bu gün abd pkk teröristtir ypg değildir dedi... Yani pkk darmadağın olunca hemen sattı onları şimdi de pyd ve ypg yi şişiriyor yarın onlarıda vursak onlarıda satarlar...insan bir düşünür biz neden bu haldeyiz diye kullanan kullanana..hiçmi onur yok lan sizde...(adam gibi Kürtler üstüne almasın)...

110
37
yanıtYanıtla
EMRE:

Türkiyenin güneydoğusunda ne var Allah aşkına nasıl devlet kuracak geçinecrk bu mallar sanayi yok deniz turizmi yok verimli topraklar yok doğalgaz yok petrol batmanda çok az ve kalitesiz bölgenin tek geçim kaynağı HAYVANCILIK birde Türkiyenin batısına bak sanayi deniz turizmi ege akdeniz verimli topraklarımz var boğazlar limanlar her şeyden önemlisi GÜÇLÜ ORDUMUZ VAR

89
53
yanıtYanıtla
asil TÜRK:

Siz çizin bu millet TÜRK milleti ne zaman kükreyeceğini iyi bilir. . .

118
24
yanıtYanıtla
Adam Mobil-IOS:

Neresi skandal? Görmüyorum ben, Kürt bölgesi değilmi zaten oralar. Ayrıca Bu ne tahammülsüzlük? Zırtapozlar..

75
60
yanıtYanıtla
receppp:

sende gitbolgende yasazırtabo

yanıt10
yanıt3
fatih:

bizde cizeriz harita cin kapi komsumuz amerikaya varana kadar hepsi himayemizdeo lur ne yani

83
11
yanıtYanıtla
emir:

DOĞRU HARİTA

36
45
yanıtYanıtla
Bindiğin dalı kesmeyeceksin:

Mutlu sona az kaldı bence de, kürtler sanmasınlar özerlik kazanacağız diye, bunlar Yahudilerin oyunuydu. Irak, Suriye nasıl karışıksa bebekler bile öldürülüyorsa ABD, RUSYA VE AB ÜLKELERİ TARAFINDAN. . . yakında kürtlere de aynısı olacak, ama o kadar cahilsiniz ki yine biji diye gezerken Yahudiler tarafından acımadan bebekleriniz, çocuklarınız kollarınızda öleceksiniz. Yahudiler akıllıca oynuyor hazır sizin gibi cahil maşa bulmuşlar mı kaçırırlar mı, bunu yazacağım ama yine anlamayacaksınız.

47
34
yanıtYanıtla
pkk aptallığı bitmeli:

abd-rus ittifakı ve israil için hazırlanan bir bölge. . . .

58
20
yanıtYanıtla
Tüm 316 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title