Haberler

Prenses Diana'nın Ölümünün 10. Yıldönümü Anısına Konser

Prenses Diana'nın Ölümünün 10. Yıldönümü Anısına Londra'nın Wembley Stadı'nda Düzenlenen Konser Başladı.

Prenses Diana'nın ölümünün 10. yıldönümü anısına Londra'nın Wembley Stadı'nda düzenlenen konser başladı.

60 bin izleyicinin bulunduğu stattaki konserde sahneye ilk, Prenses Diana'nın cenaze töreninde ''Candle in the Wind'' adlı parçasını söyleyen en iyi arkadaşı Elton John çıktı. Ünlü şarkıcı, Diana'nın dev siyah-beyaz resminin bulunduğu sahnede ''Your song'' adlı parçayı seslendirdi.

Konser başlamadan önce sahneye çıkan Diana'nın oğulları Prens William ve Harry, birer kısa konuşma yaptı. Diana'nın 46. doğumgünü de olan bu özel günde duygularını 25 yaşındaki Prens William, ''Bu akşam yapılan herşey hayatta çok sevilen annemiz için'' sözleriyle dile getirdi.

22 yaşındaki Prens Harry de, ''Böyle bir konsere bu denli çok katılım olduğunu görmek memnun edici'' derken, Irak'ta görev yapan İngiliz askerlerine de ''Sizlerle olmak isterdim, Olamadığım için üzgünüm. Kendinize dikkat edin'' mesajını gönderdi.

Rod Stewart ve Duran Duran gibi ünlü şarkıcı ve grupların yer alacağı konseri, Prens Andrew'un kızları Eugenie ve Beatrice, Prens William'ın eski sevgilisi Kate Middleton ve Prens Harry'nin sevgilisi Chelsy Davy de izliyor.

6 saat sürmesi beklenecek konseri, 145 ülkede yapılacak canlı yayınlarla milyonlarca kişi izleyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title