Haberler

Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışmas

Güncelleme:

Balkan Posta Dağıtıcıları Kayseri Bölge Yürüyüş Yarışması yapıldı.

Balkan Posta Dağıtıcıları Kayseri Bölge Yürüyüş Yarışması yapıldı. Bağımsız Haber Sen Kayseri Şube Başkanı Erdoğan Arslan, yarışmaya katılımın az olmasını ve yer seçimini eleştirdi.

Spor ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Atletizm Pisti'nde düzenlenen yarışmaya Kayseri'den Koray Koca, Osman Gelgeç, Tarık Kestane ve İhsan Soyer, Sivas bölgesinden Fevzi Aydoğan katıldı. Toplam 10 kilometre olarak yapılan yürüyüş yarışmasını Koray Koca 51 dakikada tamamlayarak birinci, İhsan Soyer ise ikinci oldu. Koray Koca ve İhsan Soyer'in Türkiye'de yapılacak Balkan Posta Dağıtıcıları finaline katılmaya hak kazandıkları bildirildi. Bölge yarışmasını kazanan Koray Koca, 21 yıllık posta dağıtıcısı olduğunu, daha önce 2 kez ikincilik, 1 kez dördüncülük dereceleri olduğunu söyledi.

Bağımsız Haber- Sen Kayseri Şube Başkanı Erdoğan Aslan, yaptığı açıklamada katılımın az olmasını eleştirerek şunları söyledi

Bu yarışma gözlerden uzak yerlerde değil, daha önce yapıldığı gibi kent merkezindeki Sivas Caddesi üzerinde yapılmalıydı. Bölge yarışmasına Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Aksaray temsilcileri katılmadı. Artık 'Bak postacı geliyor sözleri mazide kaldı. Organize iyi değil. Burada ne bir doktor, ne bir ambülans var. Eskiden bu yarışmalara katılım çok fazla olur, vatandaşa tanıtım yapılırdı. PTT korteji oluşturulurdu. Şimdi bölge yarışmasına sadece 5 kişi katılıyor. PTT'yi bu hale getirdiler.

Yarışmaya hazırlık amacıyla gayrı resmi olarak katılan 5 bin metre Yıldızlar Türkiye ve Balkan birincisi lise 1'inci sınıf öğrencisi Derya Karakurt ise yarışmayı Koray Koca'nın ardından 2'inci olarak tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Türkiye Aydoğan Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title