Haberler

Posoflular Derneği'nde Hakan Ergül'le Yola Devam

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 1990 yılında kurulan Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin başkanı Hakan Ergül güven tazeledi.19.olağan kurul dernek binasında yapıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 1990 yılında kurulan Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin başkanı Hakan Ergül güven tazeledi.

19. olağan kurul dernek binasında yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Hakan Ergül bir kez daha başkanlığa seçildi. Kongrenin açış konuşmasını yapan Ergül, "Geride bıraktığımız 2 yıl zarfında çok çalıştık. Dernek binasının tadilatını yaptık. Kurumsal bir dernek olmak için çalışmalar yaptık. 2 senede 5 defa kültürümüzün bir parçası olan aşıkları hemşerilerimizle buluşturduk. Her bayram derneğimizde bayramlaşma yapıldı. Geleneksel hale gelen seyran şenliklerimizi yine Pazaryeri Küçükelmalı piknik alanında yaparak devam ettik. Bu sene yine seyranı yeriyle ile ilgili çalışmalar yaptık.

Geleneksel hale gelen halı saha turnuvamızı ilk sene İnegöl'de, ikinci sene Alanyurt'taki kendi sahamızda gerçekleştirdik. Uğultu Tiyatro Grubunu kurduk. Belediyenin organize ettiği uluslararası kültür şenliklerine katıldık. Voleybolda birinci olduk" dedi.

Derneğin borçlarını kapattıklarını ve şuan derneğin bir borcu bulunmadığını belirten Başkan Ergül, "Derneğimizin borçlarının kapanmasında emeği geçen bütün dostlarımıza ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu dönem kültür ve sanat faaliyetlerine daha çok yer vereceğiz. Kocatepespor tesislerindeki düğün salonunu da hizmet açacağız" diye konuştu.

Divan heyeti seçimi, faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrasının ardından tek listeyle gidilen seçimde Hakan Ergül İnegöl Posoflular Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığına getirildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Erkan Sayılır, Mustafa Kara, Davut Baltacı, Ayşe Balcı, Muhsin Kılıçoğlu, Sırrı Önder, Kemal Can, Durmuş Suoğlu, Şemsi Ağyar ve Gökhan Kurşun, Denetim Kurulu üyeliklerine Engin Durgun, Sinan Koçer, Savaş Ateş, Metin Özcan, Volkan Gürler ve Sakin Çankaya seçildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Ergül İnegöl Posof Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title